|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przepływka na podmianę Colt 1.6 |
Autor |
Wiadomość |
ozzy89
Forumowicz

Auto: Honda Accord CH6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-07-2011, 14:10 Przepływka na podmianę Colt 1.6
|
|
|
Czy ktoś na Śląsku posiada taką przepływkę ? Oczywiście może być też od Lancera z tym silnikiem. Potrzebowałbym na podmiankę, bo nie wiem czy moja lekko nie świruje, bo mam małe problemy przy wyższych obrotach. Byłbym ogromnie wdzięczny, gdyby ktoś okazał się tak pomocny i pozwolił mi przełożyć przepływomierz, żeby sprawdzić ten trop |
|
|
|
 |
WojtekPrzadka
Forumowicz

Auto: Galant 2,5 V6 kombi - 1998 rok
|
Wysłany: 27-07-2011, 12:35
|
|
|
Hej.
Wprawdzie nie posiadam Colta, ale myślę, że warto zapytać w firmie MITSU STYLE z Pszczyny. Oni mają części nowe i używane do miśków. Ostatnio byłem pytać o możliwość podmiany u nich na miejscu przepływomierza do galanta i nie było problemu.
Kontakt do nich:
tel. kom.: 48 502 082 388
tel.: 48 (032) 44 70 814
Też obecnie szukam kogoś na podmianę aparatu zapłonowego, ale niestety jakoś nikt się nie odzywa. |
|
 |
ozzy89
Forumowicz

|
Wysłany: 27-07-2011, 20:10
|
|
|
dzięki, nie wiedziałem, że posiadają też używane części obecnie jestem w trakcie kołowania jednej przepływki jak nie wypali to zadzwonię do nich, chociaż do Pszczyny mam ok 70 km |
|
|
|
 |
WojtekPrzadka
Forumowicz

Auto: Galant 2,5 V6 kombi - 1998 rok
|
Wysłany: 27-07-2011, 21:45
|
|
|
No to jest kawałek. Ale można wziąść rodzinkę na wycieczkę przy okazji zwiedzić zagrodę żubrów, zamek i sprawdzić samochód |
|
 |
ozzy89
Forumowicz

|
Wysłany: 31-07-2011, 13:18
|
|
|
własnej rodziny jeszcze nie posiadam, ale dziewczynę mogę wziąć szkoda, że urlop mi się skończył ale chyba wziąłbym jeden dzień wolnego, jeśli miałbym tam podjechać, bo po pracy, to ciężko miałbym się wyrobić |
|
|
|
 |
|
|