|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] Gniazdo wylacznika krancowego drzwi pasazera |
Autor |
Wiadomość |
tomibr
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 99' 1.3 16V 86KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-05-2011, 22:47 [MSS ALL] Gniazdo wylacznika krancowego drzwi pasazera
|
|
|
Witam.
Po otwarciu drzwi pasazera nie zapalala sie kontrolka otwartych drzwi, wiec postanowilem wyciagnac wylacznik krancowy za to odpowiadajacy i go przeczyscic. Niestety malo sprytnie owo wyciaganie mi poszlo. Problem polega na tym ze gniazdo, do ktorego wylacznik jest podlaczany, zostalo w srodku i nie moge z powrotem go zamontowac.
Sciagnalem plastiki z mysla, ze bedzie tam swobodne dojscie do kabla, ale tam jest caly mechanizm pasow bezpieczenstwa i musial bym go demontowac.
Jest jakies inne rozwiazanie? |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
|
|
|
 |
halbog
Mitsumaniak Homo Swidnicensis

Auto: Kia Carens 2,0 CRDi 2006r
Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 465 Skąd: Świdnica
|
Wysłany: 18-05-2011, 20:54
|
|
|
tomibr, miałem ten sam problem i udało mi się wyciągnąć kabelek z wtyczką za pomocą cieńkiej, długiej na ok 15 - 20 cm trytytki. Jakieś 15 minut trwało, zanim zarzuciłem trytytkę na kabelek, ale potem jest z górki.
Pozdrawiam
Bogdan |
_________________ Z wiatrem we włosach:)
 |
|
|
|
 |
tomibr
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 99' 1.3 16V 86KM
|
Wysłany: 18-05-2011, 23:30
|