|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebna pomoc, potrzebny lekarz |
Autor |
Wiadomość |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-05-2011, 10:16 Potrzebna pomoc, potrzebny lekarz
|
|
|
Mam problem, a właściwie nie ja tylko mój tata. Złamał kiedyś (ładnych kilka lat temu) kość/kości w stopie, bolało, poszedł do lekarza....i się zaczęło..nikt nie rozpoznał co to jest, nikt nie wspomniał o złamaniu, robili mu przez kilka lat wszystkie badania, włączając choroby tropikalne i poszukiwania raka....a to "tylko" złamanie...nikt tego nie zobaczył, albo nie chciał..nie wiem. Teraz mój tata ma zniekształconą stopę, porobiły się zrosty itp. Każdy rozkłada ręce mówiąc, że nie będzie się podejmował.
Słysząc co potrafią lekarze wydaje mi się, że konkretny fachowiec potrafiłby poskładać tą stopę.....
Ból jaki mój tato odczuwa jest taki, że właściwie nie może chodzić, jak chodzi to ledwo i tylko kawałek...serce się kraja
Czy ktoś z Was zna/ma kontakt do dobrego fachowca ortopedy?
Pytam bo drogą "właściwą" tzn. przez szpitale itp. nikogo nie możemy znaleźć kto chciałby spróbować....
ciężka sprawa |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
|
|