|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsumaniaki Assistance!! |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-05-2005, 15:08 Mitsumaniaki Assistance!!
|
|
|
Pozwoliłem sobie otworzyć nowy temat, by każdy kto tu zajrzy miał podane linki do Assistance..
A więc rusza kolejny nasz projekt mitsumaniaki assistance!
Dostaniecie sie do niego z www.mitsumaniaki.com zakladka mitsumaniaki assistance (juz teraz w wersji non-flash, po poludniu flash)...
Dostęp do danych adresowych ze względu na nasze bezpieczeństwo będą miały osoby zarejestrowane na mapce.
Rejestracji dokonujemy na stronie głownej w zakładce kontakt wysyłając swe dane adminowi mapki (czyli IGI).
Każda z osób podających swe dane nie jest zobligowana do podawania swego telefonu i chęci pomocy!
Mapka ma służyć również celom orientacyjnym - czyli kto gdzie z nas - Mitsumaniaków mieszka.
Mam nadzieję, że osoby podające swoje numery tel. biorą pod uwagę to, że może komuś z nas stać się coś np o 3 nad ranem i nie będą wypominać nam, że ktoś wydzwania po nocy do nich.. Biorąc udział w Mitsumaniaki Assistance bierzemy na siebie pewną odpowiedzialność i chęć w pomocy innym Mitsumaniakom, więc proszę Was wszystkich o wyrozumiałość.
To chyba wszystko.
Wielkie podziękowania dla IGI, który zajął się projektem mapki i zajmie się jej administrowaniem..
Wszelkie uwagi proszę składać w tym temacie bądź bezpośrednio do Igi-ego.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że Mitsumaniaki Assistance chociaż w małym stopniu pomogą w naszych wojażach po kraju:)
Dla osób uczestniczących w projekcie w najbliższym czasie przygotujemy stosowne naklepki:)
Firek |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 10-11-2005, 11:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-06-2005, 08:04
|
|
|
Hej
Mnożące się pytania co do rejestracji w assistance napiszę jeszcze raz co i jak
1. Zaczynamy od wysłania maila do mnie ( na stronie www.mitsumaniaki.com jest zakładka kontakt. Wchodzimy na nią i wybierami adresata listu admin mapki).
2. Wypełniamy pola które tam są (koniecznie adres e-mail prawidłowy gdyż na to konto zostanie wysłany mail ode mnie)
3. Czekamy cierpliwie aż odiore maila i prześle wam plik do rejestracji
4. Wypełniamy pola przy rejestracji i korzystamy już z assistance
P.S. W mailu do mnie nie piszemy jaki rodzaj pomocy oferujemy bo to wpiszecie sami przy rejestracji.
CZEKAMY NA ZGŁOSZENIA WSZYSTKICH MITSUMANIAKÓW POWIEDZIAŁEM WSZYSTKICH
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
|
|