Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsumaniaki Assistance!!
Autor Wiadomość
Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-05-2005, 15:08   Mitsumaniaki Assistance!!

Pozwoliłem sobie otworzyć nowy temat, by każdy kto tu zajrzy miał podane linki do Assistance..

A więc rusza kolejny nasz projekt mitsumaniaki assistance!

Dostaniecie sie do niego z www.mitsumaniaki.com zakladka mitsumaniaki assistance (juz teraz w wersji non-flash, po poludniu flash)...
Dostęp do danych adresowych ze względu na nasze bezpieczeństwo będą miały osoby zarejestrowane na mapce.
Rejestracji dokonujemy na stronie głownej w zakładce kontakt wysyłając swe dane adminowi mapki (czyli IGI).

Każda z osób podających swe dane nie jest zobligowana do podawania swego telefonu i chęci pomocy!
Mapka ma służyć również celom orientacyjnym - czyli kto gdzie z nas - Mitsumaniaków mieszka.
Mam nadzieję, że osoby podające swoje numery tel. biorą pod uwagę to, że może komuś z nas stać się coś np o 3 nad ranem i nie będą wypominać nam, że ktoś wydzwania po nocy do nich.. Biorąc udział w Mitsumaniaki Assistance bierzemy na siebie pewną odpowiedzialność i chęć w pomocy innym Mitsumaniakom, więc proszę Was wszystkich o wyrozumiałość.

To chyba wszystko.
Wielkie podziękowania dla IGI, który zajął się projektem mapki i zajmie się jej administrowaniem..
Wszelkie uwagi proszę składać w tym temacie bądź bezpośrednio do Igi-ego.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że Mitsumaniaki Assistance chociaż w małym stopniu pomogą w naszych wojażach po kraju:)

Dla osób uczestniczących w projekcie w najbliższym czasie przygotujemy stosowne naklepki:)

Firek
Ostatnio zmieniony przez Firebee 10-11-2005, 11:49, w całości zmieniany 1 raz  

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-06-2005, 08:04   

Hej

Mnożące się pytania co do rejestracji w assistance napiszę jeszcze raz co i jak

1. Zaczynamy od wysłania maila do mnie ( na stronie www.mitsumaniaki.com jest zakładka kontakt. Wchodzimy na nią i wybierami adresata listu admin mapki).

2. Wypełniamy pola które tam są (koniecznie adres e-mail prawidłowy gdyż na to konto zostanie wysłany mail ode mnie)

3. Czekamy cierpliwie aż odiore maila i prześle wam plik do rejestracji

4. Wypełniamy pola przy rejestracji i korzystamy już z assistance

P.S. W mailu do mnie nie piszemy jaki rodzaj pomocy oferujemy bo to wpiszecie sami przy rejestracji.

CZEKAMY NA ZGŁOSZENIA WSZYSTKICH MITSUMANIAKÓW POWIEDZIAŁEM WSZYSTKICH

Pozdrowienia

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi