Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Eclipse '94
Autor Wiadomość
MorenoKuba 
Nowy Forumowicz

Auto: Eclipse G1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-04-2011, 16:27   Eclipse '94

Witam wszystkich... ;)
Chcialem wam przedstawic miska '94, zakupionego pol roku temu... :)
Auto kupilem za smieszne pieniadze... Jestem jego drugim wlascicielem w PL, a w sumie bylo ich przede mna dwoch... Posiadam do niego ksiazke serwisowa z wszystkimi zabiegami... Drugim wlascicielem byl moj sasiad, a raczej sasiadka... W dzien zakupu, wlasciciel na swoj koszt zrobil mi w nim rozrzad, wymienil oleje, kupil nowe kolcki hamulcowe, kable, a tazke wykupil ubezpieczenie... Przez poltorej roku uzytkowania, odpokac, zespol mi sie tylko termostat... :D Aktualnie czekam na ladne felgi 17" , szybki przyciemniam w przyszlym tyg, a tazke zakladam ladny stozek... ;) Ocencie jak na razie ogrinal, ktorym jezdze... ;)

slawusdh 
Nowy Forumowicz
Grabarzem jestem

Auto: Hyundai Lantra
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-06-2011, 23:46   

sliczny:) jak sie nim jezdzi jak spalanie:) cos podobnego chodzi mi po glowie byle bylo z dachem targa :D
Lantra J1 1.6 glsi 115ps, dodge caravan 3.3(spejalny), chrysler voyager 3.3, mercedes w200(specjalny)

Odpowiedz do tematu