|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eclipse '94 |
Autor |
Wiadomość |
MorenoKuba
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse G1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-04-2011, 16:27 Eclipse '94
|
|
|
Witam wszystkich...
Chcialem wam przedstawic miska '94, zakupionego pol roku temu...
Auto kupilem za smieszne pieniadze... Jestem jego drugim wlascicielem w PL, a w sumie bylo ich przede mna dwoch... Posiadam do niego ksiazke serwisowa z wszystkimi zabiegami... Drugim wlascicielem byl moj sasiad, a raczej sasiadka... W dzien zakupu, wlasciciel na swoj koszt zrobil mi w nim rozrzad, wymienil oleje, kupil nowe kolcki hamulcowe, kable, a tazke wykupil ubezpieczenie... Przez poltorej roku uzytkowania, odpokac, zespol mi sie tylko termostat... Aktualnie czekam na ladne felgi 17" , szybki przyciemniam w przyszlym tyg, a tazke zakladam ladny stozek... Ocencie jak na razie ogrinal, ktorym jezdze...
 |
|
|
|
 |
slawusdh
Nowy Forumowicz Grabarzem jestem
Auto: Hyundai Lantra
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-06-2011, 23:46
|
|
|
sliczny:) jak sie nim jezdzi jak spalanie:) cos podobnego chodzi mi po glowie byle bylo z dachem targa |
_________________ była:
lantra j1 fl 1.5 =>scoupe 1.5=>lantra j1 fl 1.5 =>golf mk2 GT 1.8
Jest:
Lantra J1 1.6 glsi 115ps, dodge caravan 3.3(spejalny), chrysler voyager 3.3, mercedes w200(specjalny) |
|
|
|
 |
|
|