|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co w takiej sytuacji zrobić z budą? Pytanie teoretyczne ;) |
Autor |
Wiadomość |
Kuba6432
Mitsumaniak
Auto: MSX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-06-2011, 20:50 Co w takiej sytuacji zrobić z budą? Pytanie teoretyczne ;)
|
|
|
Cześć
W związku z tym, że jestem szczęśliwym posiadaczem Carismy MSX, doprowadzam ją konsekwentnie do odpowiedniego stanu i wkładam dużo serca pytanie póki co czysto teoretycznie.
Co zrobić z karoserią MSX. Niektóre osoby wiedzą, że plan który chciałbym w przyszłości dalszej bądź bliższej zrealizować jest zrobienie Colta CJ MSX/GTi.
Wiadomo zaplecze na przekładkę mam. Do colta trafiłoby nowe serce, nie wiem czy takowe w CJ u nas gdzieś jest. Z Colta zrobił długoterminowy projekt w stylu jdm.
Ale teraz pytanie. Co zrobić z Carismą? Ma klimatronik, skórę w bardzo dobrym stanie, przecież nie oddam jej na złom. Znaczek MSX trafiłby do Colta Ma ktoś jakiś pomysł? Musiałaby być rozsprzedana na części? Jakie jest najlepsze wyjście w takiej sytuacji.
Z takim teoretycznym problemem zwracam się do Was o pomoc |
|
|
|
 |
Jogurt
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
|
Wysłany: 05-06-2011, 21:34
|
|
|
Kuba6432, przejedź się po szrotach w Twojej okolicy i zagadaj, który weźmie Ci gołą budę. jedni nie chcą o tym słyszeć, inny za jakiś grosz wypisze kwity i po temacie. to co zostanie rozprzedasz bo póki nie sprzedasz/wyzłomujesz auta musisz płacić oc |
_________________ CA0
Galant II |
|
|
|
 |
mystek
Mitsumaniak
Auto: Lancer Sportback 2014
|
Wysłany: 06-06-2011, 15:35
|
|
|
Na części puść, myślę, że pakiet z MSXa od kopa ktoś przytuli z forum . A blacha z czasem Ci zejdzie na pewno cała. |
_________________ Mitsubishi Colt CJ4A 01.2010 - 01.2012
Mitsubishi Mirage Turbo 02.2012 - 10.2013
Rover 216 Tomcat 02.2014 - 09.2014
Volvo V40 T4 08.2014 - 01.2019
Toyota MR2 SW20 04.2017- ...
Mitsubishi Lancer Sportback 11.2018 - ...
|
|
|
|
 |
|
|