|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] spce star |
Autor |
Wiadomość |
lopjcent
Nowy Forumowicz
Auto: space star 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-06-2011, 18:46 [MSS 1.6] spce star
|
|
|
space star 16 2003rok benzyna plus gaz, cześć mam taki problem co jakiś czas pokazuje mi się błąd 0170 złe funkcjonowanie odcięcia paliwa zespół pierwszy posiadam instalacje gazowa sag4 błąd pokazuje się jak jadę na gazie instalacja na rok na benzynie nie sprawdzałem jak zapali się czek żadnych zmian nie ma jedzie silnik pracuje jak pracował może ktoś pomoże,, |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 27-06-2011, 09:12
|
|
|
Nazwij temat po bożemu i jeszcze napisz to jakoś tak żeby się dało czytać, bo żadnych znaków interpunkcyjnych tu nie ma to może ktoś się tym zainteresuje. |
|
 |
lucxxx
Forumowicz
Auto: Mazda Premacy 2.0 Sportive
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 135 Skąd: Krosno
|
Wysłany: 27-06-2011, 16:27
|
|
|
dokładnie. ile ja się natrudziłem żeby przeczytać twojego posta!! tu się pisze po polskiemu, albo przynajmniej się stara |
_________________ był MSS DID / jest Mazda Premacy 2.0 Sportive
 |
|
|
|
 |
lopjcent
Nowy Forumowicz
Auto: space star 1.6
|
Wysłany: 27-06-2011, 18:16 Re: spce star
|
|
|
lopjcent napisał/a: | space star 16 2003rok benzyna plus gaz. Cześć, mam taki problem, co jakiś czas pokazuje mi się błąd: 0170, czyli złe funkcjonowanie odcięcia paliwa (zespół 1). Posiadam instalacje gazowa stag4, instalacja ma rok. Błąd pokazuje się jak jadę na gazie, na benzynie nie sprawdzałem. Jak zapali się czek żadnych zmian nie ma, samochód jedzie a silnik pracuje jak pracował. Może ktoś pomoże,, |
|
|
|
|
 |
|
|