Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[MSS 1.6] spce star
Autor Wiadomość
lopjcent 
Nowy Forumowicz

Auto: space star 1.6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-06-2011, 18:46   [MSS 1.6] spce star

space star 16 2003rok benzyna plus gaz, cześć mam taki problem co jakiś czas pokazuje mi się błąd 0170 złe funkcjonowanie odcięcia paliwa zespół pierwszy posiadam instalacje gazowa sag4 błąd pokazuje się jak jadę na gazie instalacja na rok na benzynie nie sprawdzałem jak zapali się czek żadnych zmian nie ma jedzie silnik pracuje jak pracował może ktoś pomoże,,

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 27-06-2011, 09:12   

Nazwij temat po bożemu i jeszcze napisz to jakoś tak żeby się dało czytać, bo żadnych znaków interpunkcyjnych tu nie ma to może ktoś się tym zainteresuje.

lucxxx 
Forumowicz

Auto: Mazda Premacy 2.0 Sportive
Wysłany: 27-06-2011, 16:27   

dokładnie. ile ja się natrudziłem żeby przeczytać twojego posta!! tu się pisze po polskiemu, albo przynajmniej się stara :)

lopjcent 
Nowy Forumowicz

Auto: space star 1.6
Wysłany: 27-06-2011, 18:16   Re: spce star

lopjcent napisał/a:
space star 16 2003rok benzyna plus gaz. Cześć, mam taki problem, co jakiś czas pokazuje mi się błąd: 0170, czyli złe funkcjonowanie odcięcia paliwa (zespół 1). Posiadam instalacje gazowa stag4, instalacja ma rok. Błąd pokazuje się jak jadę na gazie, na benzynie nie sprawdzałem. Jak zapali się czek żadnych zmian nie ma, samochód jedzie a silnik pracuje jak pracował. Może ktoś pomoże,,

Odpowiedz do tematu