|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] kupię Galanta 2.0 kombi 2000r lub młodszy |
Autor |
Wiadomość |
Arek-Łodź
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-06-2011, 10:12 [EAx 97-04] kupię Galanta 2.0 kombi 2000r lub młodszy
|
|
|
Witam! Zwracam się z prośbą do szanownych forumowiczów o informacje odnośnie sprawdzonych źródeł kupna wymarzonego autka (polecane komisy, zaufani sprzedający...) Dziekuje za zainteresoanie i pomoc |
|
|
|
 |
danielxc717
Forumowicz
Auto: w poszukiwaniu gala 2.0/ 2,5v6
|
Wysłany: 10-06-2011, 12:17
|
|
|
Ja przymierzam się do kupna gala od tego człowieka
http://moto.allegro.pl/ga...1649997422.html
Z tym, że nie wiem jak ma się przebieg autentyczny u tego pana, ponieważ w nawet 97-99 rocznikach zawsze oscyluje ok 170tys a więc wyjątkowo baaardzo niskie przebiegi jak na te roczniki. Kilka osób z forum widziałem ze kupiło od niego galanty i są zadowoleni. Widać że są zadbane w środku, a jak gość kupuje jakieś auto porysowane czy z wgniotkami to maluje dane elementy. Może ktoś posiada od niego galanta to się wypowie |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 10-06-2011, 16:56
|
|
|
danielxc717, poczytaj ten watek http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=63826 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
danielxc717
Forumowicz
Auto: w poszukiwaniu gala 2.0/ 2,5v6
|
Wysłany: 10-06-2011, 23:04
|
|
|
Nie muszę ponieważ sam dyskutowałem na temat tego ogłoszenia. Tak jak mówię. Jak auto jest zniszczone to handlarz ten je odmalowuje. Tak na świeżo byłem "trochę" wtedy zdenerwowany tym, że było malowane a ten człowiek w ogłoszeniu się nie przyznaje do tego
Ale dobrze, że nie jest składany z "X" części lub klepany dospawywany itd. Tylko przebiegi u tego gościa mi nie pasują. |
|
|
|
 |
|
|