|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] 2,5 V6 SE 1999r., sedan, srebrny, Zduńska Wola |
Autor |
Wiadomość |
rezus
Nowy Forumowicz
Auto: nie mam
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2011, 17:09 [EAx 97-04] 2,5 V6 SE 1999r., sedan, srebrny, Zduńska Wola
|
|
|
http://allegro.pl/mitsubi...1649799395.html

Kod: | Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100): 1999
Przebieg (km): 167900
Pojemność silnika (cm3): 2498
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Srebrny
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie
ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer,
Opis
MITSUBISHI GALANT 2.5V6
"SPORT EDITION"
Mam do sprzedania ładnego i zadbanego Galanta w rzadko spotykanej wersji SPORT EDITION z najlepszą możliwą jednostką napędową 2.5 V6. Samochód sprowadzony z Niemiec odkupiony od II właściciela. Technicznie i wizualnie w bardzo dobrym stanie.
Na pierwszy rzut oka widać, ze ktoś dbał o niego aby był w znakomitej kondycji pomimo swoich lat. Lakier bez rys, otarć i co najważniejsze bez ognisk rdzy (misiek od nowości był garażowany). Autentyczny przebieg potwierdzony ks. serwisową, ostatnia inspekcja miała miejsce w lutym 2011r. przy przebiegu: 162 tyś km. Ostatni właściciel w ciągu ostatniego roku wymienił sporo podzespołów m.in:
tarcze hamulcowe, klocki, cztery nowe opony, amortyzatory, wszystkie płyny oraz nabito i odgrzybiono klimatyzację. Co daje nam kwotę ponad 1000€.
Wnętrze czyste i zadbane, właściciel nie palący. Zawieszenie, silnik, skrzynia biegów jak w nowym aucie. Na chwilę obecną nie wymaga wkładu finansowego poza rejestracją koszt: 2200zł (całość). Samochodem można się poruszać posiada ważne ubezpieczenie oraz tablice.
Zapraszam na oględziny i jazdę próbną, egzemplarz godny polecenia z uwagi na stan oraz pełną historię serwisową. Więcej informacji udzielę pod nr
tel. 880-221-288 |
Witam sprawdźcie tego Handlarza!
Dzwoniłem co prawda ten jest zarezerwowany ale gość powiedział że jutro będzie miał identycznego to samo wyposażenie , silnik, lift . sport edition. 150 tys. z hakiem przebiegu !
Pomóżcie ! DZIEKIE |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 16-06-2011, 06:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 15-06-2011, 20:33
|
|
|
rezus napisał/a: | Witam sprawdźcie tego Handlarza!
|
Zapraszam do lektury działu.
Co do auta z linku. Wypucowany, jak każde ze Zduńskiej Woli.
Zderzak przedni łatany, z prawej strony. Nadkole przednie prawe także wygląda na lakierowane - jednak co do tego pewności nie mam. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
rezus
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 15-06-2011, 21:16
|
|
|
Sorry będę wiedział na przyszłość !!
jak kazdy z zdusnskiej woli? tzn. mozesz mi cos wiecej powiedziec na ten temat?
Może wie ktoś coś co to za sprzedawca?hmm..
dzieki, |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 15-06-2011, 21:39
|
|
|
Przeczytaj tematy o autach ze Zduńskiej Woli. Sam wyrobisz sobie zdanie.
Auta generalnie bardzo ładnie wyglądające na zdjęciach. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
ukaszo
Nowy Forumowicz

Auto: Galant SE 2.5 V6 99/00
|
Wysłany: 15-06-2011, 22:45
|
|
|
Taki Sport bardzo ładnie prezentuje się z innymi kołami - 17 calówkami. Ja mam właśnie takiego SE z 99 roku i w życiu nie dałbym mu mniejszych. A odnośnie tych felg tego Galanta to słyszałem, że łatwo się krzywią i mówi się, że są z plasteliny. Ogólnie rzecz biorąc bardzo ładnie się prezentuje na zdjęciach. Przed oględzinami daj ogłoszenie na regionalnym - może znajdzie się ktoś z kim byś mógł podjechać razem. Daj znać po wszystkim. |
|
|
|
 |
rezus
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 16-06-2011, 07:15
|
|
|
Dziekie Wielkie za poprawke przez admina mojego TEMATU !!!
Nie slyszalem takiej opinii nigdzie o tych alusach i szczerze oryginalne podobaja mi sie najbardziej w Galancie |
|
|
|
 |
weksel
Forumowicz
Auto: Galant 2.0TD
|
Wysłany: 16-06-2011, 19:30
|
|
|
Chyba troche za wysoko stoi (szczególnie z przodu), zwróć uwagę na nadkola. To wersja sportowa a nie terenowa. |
|
|
|
 |
|
|