|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SZUKAM POMOCY STOI JUŻ ROK CZASU W GARAZU DIMANT |
Autor |
Wiadomość |
kondzio diamant
Nowy Forumowicz Kondzio Diamant
Auto: mitsubishi diamante
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-05-2011, 00:42 SZUKAM POMOCY STOI JUŻ ROK CZASU W GARAZU DIMANT
|
|
|
witam
Kupiłem diamanta rok temu całego rozbebeszonego ,mechanik u którego stoi niema ochoty go za bardzo zrobić więc ostatnio sam się zabrałem za niego.Może trochę o samochodzie siedziała w nim manualna skrzynia biegów i gościu od którego go wziołem dał mi cały bagażnik części po czym okazało się że parę żeczy brakuje ,zamówiłem wszystko i miało być ok.Dostałem do niego automatyczną skrzynię biegów ale okazało się że wiązka ma za mało o 2 wejścia do skrzyni biegów ,zamówiłem nową wiązke i sam ją wyminiłem .Wtedy dopiero szlak mnie trafił jak w tej wiązce były jeszcze większe braki jak w tej pierwszej. teraz niewiem w co mam włożyć ręce .CZEKAM NA POMOC Z TWOJEJ STRONY Z GÓRY DZIĘKUJE !! |
|
|
|
 |
old
Nowy Forumowicz
Auto: suuuuuuuunyyy
|
Wysłany: 28-05-2011, 22:46
|
|
|
odkupię,ile chcesz? |
|
|
|
 |
kondzio diamant
Nowy Forumowicz Kondzio Diamant
Auto: mitsubishi diamante
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-06-2011, 11:52
|
|
|
Dzięki właśnie dostałem wiązkę elektryczną i biorę się za niego.Jak go odpalę to wrzucę fotki na forum.
POZDRAWIAM KONRAD |
|
|
|
 |
|
|