[EAx 97-04] 2.0 1998r, sedan, srebrny, Gostynin |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz0
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 LPG '00
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-06-2011, 15:02 [EAx 97-04] 2.0 1998r, sedan, srebrny, Gostynin
|
|
|
Witam wszystkich. Chciałbym prosić o opinie danego auta. Mam do faceta stosunkowo blisko ale nie chce jechać na darmo jeśli okaże sie że to jakiś chłam. Prosił bym bardzo o opinie.
Link: http://moto.allegro.pl/mi...1673900631.html
Uploaded with ImageShack.us
Kod: |
Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100): 1998
Przebieg (km): 143000
Pojemność silnika (cm3): 2000
Moc silnika (KM): 136
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie
ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer,
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce,
|
|
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 20-06-2011, 21:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
annihilator
Mitsumaniak

Auto: EA5W SE '99 AT
|
Wysłany: 20-06-2011, 18:16
|
|
|
Spoko przebieg, nie umiem za bardzo ze zdjęć wróżyć ale walnę pytająco, były gale z niemalowanymi listwami progowymi? |
|
|
|
 |
Łukasz0
Mitsumaniak

|
Wysłany: 20-06-2011, 18:28
|
|
|
Dlatego właśnie prosze o pomoc bo mi też nie wszystko do końca pasuje przy tym aucie... Np inny odcień tylniego zderzaka i różniące sie szczeliny przy przednich słupkach koło maski (ale może to tylko moja chora wyobraźnia)
Ogólnie chodzi mi o auto które w miare bezproblemowo posłuży mi pare latek a w które będe mógł inwestować |
|
|
|
 |
jacekxx
Forumowicz

Auto: mitsubishi galant EA2W
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Lip 2009 Posty: 255 Skąd: Tarnawatka
|
Wysłany: 20-06-2011, 18:55
|
|
|
annihilator napisał/a: | Spoko przebieg, nie umiem za bardzo ze zdjęć wróżyć ale walnę pytająco, były gale z niemalowanymi listwami progowymi? |
Były takie galanty a inny odcień tylnego zderzaka to też standard. Według mnie samochód warty obejrzenia tym bardziej jak masz blisko. |
_________________ Zobacz i oceń mojego gala
 |
|
|
|
 |
Łukasz0
Mitsumaniak

|
Wysłany: 20-06-2011, 19:17
|
|
|
W niedziele może uda mi sie wyłuskać troche czasu żeby podjechać obejrzeć go z bliska i wypytać o wszystko. Cena też nie jest jakaś super jak dla mnie ale mam nadzieje ze jeśli okaże sie tak zadbany jak wygląda to kolega spuści troche z ceny
Sprzedający tez w sumie wydaje sie wiarygodny choć to nigdy nie wiadomo... |
|
|
|
 |
annihilator
Mitsumaniak

Auto: EA5W SE '99 AT
|
Wysłany: 20-06-2011, 20:57
|
|
|
Tylny zderzak w innym odcieniu to prawda, mój też ma inny, dziwne ale prawdziwe, skoro były takie gale to luzik. Jak dla mnie mocno wychuchany, lampy wyglądają jak nowe, zderzak również, wymyty jak pupcia niemowlaka, ja tam widzę, że reperaturki były robione, jak dobrze zrobione to też na plus, trzeba by oblukać go z bliska i przede wszystkim posłuchać silniczka. Serio ale pierwsze co zobaczyłem to pomyślałem sobie: "łoł ale czysty" bo przecież za grillem się wiecznie syfi i to w taki sposób, że by to w taki sposób wymyć to trzeba by rozbierać lampy, grilla i się nieźle nagimnastykować, ostatnio miałem tak czysto w zeszłym roku jak mnie wena naszła i faktycznie, bez zdjęcia lamp i grilla się nie obyło... |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 20-06-2011, 21:14
|
|
|
annihilator napisał/a: | były gale z niemalowanymi listwami progowymi? |
W większości, prelifty głównie.
Ja bym obstawiał, że był cały malowany. Zero rdzy w komorze silnika jest po prostu niemożliwe. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Tomii
Mitsumaniak
Auto: C4, BX, Espace 3
Pomógł: 17 razy Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1889 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 20-06-2011, 21:38
|
|
|
i pamiętaj że Gostynin to zagłębie handlarzy - trzeba być czujnym, auto na zdjęciach wygląda dobrze chociaż nie podoba mi się spasowanie drzwi PP zwlaszcza w dolnej części i do przebiegu to bym ze 100tyś km dorzucił |
|
|
|
 |
Arturro-86
Mitsumaniak
Auto: Galant EA2A 97' + LPG
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 473 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 21-06-2011, 00:24
|
|
|
A mnie się rzucił w oczy jakoś kontrast między tylną klapą a resztą karoserii... może to kwestia padającego światła, ale... lepiej sprawdzić |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 21-06-2011, 00:31
|
|
|
Arturro-86 napisał/a: | A mnie się rzucił w oczy jakoś kontrast między tylną klapą a resztą karoserii... może to kwestia padającego światła, ale... lepiej sprawdzić |
Może to być kwestia reperaturek + malowania tylnych nadkoli, a może jakieś bum w tył. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 21-06-2011, 08:06
|
|
|
Ja to mam omamy wzrokowe i boje sie napisać cokolwiek, wygląda jakby każdy element miał minimalnie inny odcień i koło PP (prawy przód) było cofnięte w tył. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2011, 19:42
|
|
|
bezwypadkowy to może on był w fabryce na taśmie...
pasowanie błotników przy przednich słupkach zupełnie różne, jeszcze handlarz sam zdjęcia jedno pod drugim wstawił to się bardziej rzuca w oczy pasowanie drzwi przednich do błotników też po obu stronach różne... ogólnie to chyba nie jechał bym nawet oglądać... |
|
|
|
 |
Łukasz0
Mitsumaniak

|
Wysłany: 21-06-2011, 21:21
|
|
|
Eh rzeczywiście zbyt ładny by mógł być... cały Ale chyba z czystej ciekawości podjade do faceta i sprawdze czy rżnie ludzi w żywe oczy czy ma jakiś wychuchany i krzywo poskładany egzemplarz.
A później to już tylko szukać dalej...
[ Dodano: 26-06-2011, 10:38 ]
No i prosze, jednak sie sprzedał... i to już w piątek jak dzwoniłem do faceta to powiedział że już go nie ma. |
|
|
|
 |
|