Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] 2.0 1998r, sedan, srebrny, Gostynin
Autor Wiadomość
Łukasz0 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 LPG '00
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 20-06-2011, 15:02   [EAx 97-04] 2.0 1998r, sedan, srebrny, Gostynin

Witam wszystkich. Chciałbym prosić o opinie danego auta. Mam do faceta stosunkowo blisko ale nie chce jechać na darmo jeśli okaże sie że to jakiś chłam. Prosił bym bardzo o opinie.
Link: http://moto.allegro.pl/mi...1673900631.html

Uploaded with ImageShack.us

Kod:

Parametry

Rok produkcji (1900 - 2100): 1998
    Przebieg (km): 143000
    Pojemność silnika (cm3): 2000
    Moc silnika (KM): 136
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rodzaj paliwa: Benzyna
    Typ: Sedan/Limuzyna
    Liczba drzwi: 4/5
    Stan: Używany
    Uszkodzony: Nie
    Wyposażenie
    ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer,
    Informacje dodatkowe
    Bezwypadkowy, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce,
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 20-06-2011, 21:16, w całości zmieniany 1 raz  

annihilator 
Mitsumaniak

Auto: EA5W SE '99 AT
Wysłany: 20-06-2011, 18:16   

Spoko przebieg, nie umiem za bardzo ze zdjęć wróżyć ale walnę pytająco, były gale z niemalowanymi listwami progowymi?

Łukasz0 
Mitsumaniak

Wysłany: 20-06-2011, 18:28   

Dlatego właśnie prosze o pomoc bo mi też nie wszystko do końca pasuje przy tym aucie... Np inny odcień tylniego zderzaka i różniące sie szczeliny przy przednich słupkach koło maski (ale może to tylko moja chora wyobraźnia)
Ogólnie chodzi mi o auto które w miare bezproblemowo posłuży mi pare latek a w które będe mógł inwestować :)

jacekxx 
Forumowicz

Auto: mitsubishi galant EA2W
Wysłany: 20-06-2011, 18:55   

annihilator napisał/a:
Spoko przebieg, nie umiem za bardzo ze zdjęć wróżyć ale walnę pytająco, były gale z niemalowanymi listwami progowymi?

Były takie galanty a inny odcień tylnego zderzaka to też standard. Według mnie samochód warty obejrzenia tym bardziej jak masz blisko.

Łukasz0 
Mitsumaniak

Wysłany: 20-06-2011, 19:17   

W niedziele może uda mi sie wyłuskać troche czasu żeby podjechać obejrzeć go z bliska i wypytać o wszystko. Cena też nie jest jakaś super jak dla mnie ale mam nadzieje ze jeśli okaże sie tak zadbany jak wygląda to kolega spuści troche z ceny :p
Sprzedający tez w sumie wydaje sie wiarygodny choć to nigdy nie wiadomo...

annihilator 
Mitsumaniak

Auto: EA5W SE '99 AT
Wysłany: 20-06-2011, 20:57   

Tylny zderzak w innym odcieniu to prawda, mój też ma inny, dziwne ale prawdziwe, skoro były takie gale to luzik. Jak dla mnie mocno wychuchany, lampy wyglądają jak nowe, zderzak również, wymyty jak pupcia niemowlaka, ja tam widzę, że reperaturki były robione, jak dobrze zrobione to też na plus, trzeba by oblukać go z bliska i przede wszystkim posłuchać silniczka. Serio ale pierwsze co zobaczyłem to pomyślałem sobie: "łoł ale czysty" bo przecież za grillem się wiecznie syfi i to w taki sposób, że by to w taki sposób wymyć to trzeba by rozbierać lampy, grilla i się nieźle nagimnastykować, ostatnio miałem tak czysto w zeszłym roku jak mnie wena naszła i faktycznie, bez zdjęcia lamp i grilla się nie obyło...

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 20-06-2011, 21:14   

annihilator napisał/a:
były gale z niemalowanymi listwami progowymi?

W większości, prelifty głównie.

Ja bym obstawiał, że był cały malowany. Zero rdzy w komorze silnika jest po prostu niemożliwe.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Tomii 
Mitsumaniak

Auto: C4, BX, Espace 3
Wysłany: 20-06-2011, 21:38   

i pamiętaj że Gostynin to zagłębie handlarzy - trzeba być czujnym, auto na zdjęciach wygląda dobrze chociaż nie podoba mi się spasowanie drzwi PP zwlaszcza w dolnej części i do przebiegu to bym ze 100tyś km dorzucił

Arturro-86 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A 97' + LPG
Wysłany: 21-06-2011, 00:24   

A mnie się rzucił w oczy jakoś kontrast między tylną klapą a resztą karoserii... może to kwestia padającego światła, ale... lepiej sprawdzić :|

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 21-06-2011, 00:31   

Arturro-86 napisał/a:
A mnie się rzucił w oczy jakoś kontrast między tylną klapą a resztą karoserii... może to kwestia padającego światła, ale... lepiej sprawdzić :|

Może to być kwestia reperaturek + malowania tylnych nadkoli, a może jakieś bum w tył.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 21-06-2011, 08:06   

Ja to mam omamy wzrokowe i boje sie napisać cokolwiek, wygląda jakby każdy element miał minimalnie inny odcień i koło PP (prawy przód) było cofnięte w tył.
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 21-06-2011, 19:42   

bezwypadkowy to może on był w fabryce na taśmie... :? :lol:

pasowanie błotników przy przednich słupkach zupełnie różne, jeszcze handlarz sam zdjęcia jedno pod drugim wstawił to się bardziej rzuca w oczy :lol: pasowanie drzwi przednich do błotników też po obu stronach różne... ogólnie to chyba nie jechał bym nawet oglądać...

Łukasz0 
Mitsumaniak

Wysłany: 21-06-2011, 21:21   

Eh rzeczywiście zbyt ładny by mógł być... cały :? Ale chyba z czystej ciekawości podjade do faceta i sprawdze czy rżnie ludzi w żywe oczy czy ma jakiś wychuchany i krzywo poskładany egzemplarz.
A później to już tylko szukać dalej...

[ Dodano: 26-06-2011, 10:38 ]
No i prosze, jednak sie sprzedał... i to już w piątek jak dzwoniłem do faceta to powiedział że już go nie ma.

Odpowiedz do tematu