|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Toyo R888 vs. Markgum N-Rally ??? |
Autor |
Wiadomość |
mikus_1984
Forumowicz

Auto: CAO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-04-2010, 22:33 [CA4A 1.6] Toyo R888 vs. Markgum N-Rally ???
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie. Startuje w Rally Sprintach (wszystkie imprezy na lotnisku czyli równa nawierzchnia) i poszukuje opon 195/50R15. Na oku mam dwie propozycje : Toyo R888 i Markgum N-Rally różnica w cenie to ok 100 (Toyo droższe) Zależy mi na przyczepności w zakrętach, bo są niektóre bardzo szybkie (ponad 100 km/h) i jest tez dużo nawrotów. które opony lepiej będą się spisywać? Z góry dziękuje za odp. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
MATi1G
Forumowicz
Auto: Eclipse 1G N/A
Pomógł: 14 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Posty: 337 Skąd: WWA/Raszyn
|
Wysłany: 09-04-2010, 23:00
|
|
|
z tych dwóch to Toyo R888, ale pomyśl jeszcze nad Yokohama Parada Spec II ,tylko nie wiem czy w takim rozmiarze dostaniesz, nie znam osoby która by narzekała na te Parady , poza tym czytajac same opinie ciezko znaleźć negatywna z tym ze tanie nie sa....
Toyo i Yokohama to miekka mieszanka pół slickowa takze na zakrety jak znalazł z tym ze yokohamy świetnie radza tez sobie w deszczu jak sa rozgrzane |
|
|
|
 |
puntspusy
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
|
Wysłany: 09-08-2011, 14:38
|
|