Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2.5 , 2001r, sedan Avance, Laszki.
Autor Wiadomość
Mithrill 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: Lancer 1.6 16V (C66A)
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 08-08-2011, 20:38   [EAx 97-04] Galant 2.5 , 2001r, sedan Avance, Laszki.

Chłopaki, co powiecie na ten egzemplarz? Nie ma zdjęcia komory silnika... norma...
Ale może ktoś zna ten wóz, lub już go oglądał?

Kod:
WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH !! AUTKO UZYWANE TYLKO NA WEEKENDY POSIADAM NA SPRZEDARZ WYJATKOWE I UNIKALNE AUTKO JAKIM JEST : MITSUBISHI GALANT LIMUZYNA 'AVANCE ' po lifcie 2.5 V6 163KM ' MANUAL ' W SLICZNYM KOLORZE ' czarna perła- metalic ' SPROWADZONY Z NIEMIEC. ROK W KRAJU. JEDEN WLASICICIEL W KRAJU ! PELNA DOKUMENTACJA AUTA ORAZ KOMPLET KLUCZY....... AUTO OPLACONE I ZAREJSTROWANE !!! ORGINALNY W 100% PRZEBIEG !!! AUTO BYLO SERWISOWANE DO KONCA W NIEMCZECH !!! KSIAZKA SERWISOWA,NIEMIECKIE PRZEGLADY,RACHUNKI ITP.......mozliwosc przeslania nr vin auta ....... BEZWYPADKOWY !!! Z ORGINALNYMI WSZYSTKIMI SZYBAMI !!!!!!!!!!!!!!!!! WSPOMAGANIE KEIROWNICY + REGULACJA - CENTRALNY ZAMEK Z PILOTEM - ABS - 4 X AIR ABG - CLIMATRONIC SPRAWNY - CZARNA SKÓRA - 4 X EL SZYBY - EL.PODGRZEWANE LUSTERKA - EL.SWIATLA - EL.ANTENA - DZIELONA TYLNIA KANAPA - 5 X ZAGLOWKI - 2 X PODLOKIETNIK - SKORZANA KIEROWNICA - TEMPOMAT - zegary diodowe - ALUFELGI 18 CHROM LATO 225 40 R18 + NOWE OPONY ZIMA 17 ORGINAŁ + 15 STALOWE - HALOGENY - LAKIER PERLA - PRZYCIEMNIONE PROFESJONALNIE WSZYSTKIE SZYBY - KSIAZKA SERWISOWA - KOPLET DOKUMENTOW - ROK PR.2000 MODEL 2001 - KOMPLET KLUCZY - ORGINALNE SZYBY - BEZWYPADKOWY !!!! - SPOILER KLAPY (ZDJETY) -ZAWIESZENIE ŻADNYCH STUKÓW -ZAWIESZENIE KONI CZERWONE AMORKI ZAWIESZENIE IDEALNE -SILNIK PRACUJE RÓWNO, CICHO, BEZ WYCIEKÓW -KOMPLET ZWYKLYCH SPRĘŻYN 4SZT -CZYSTE ZADBANE WNĘTRZE(JAK SALONOWE) TEL. 694 980 299 ZAPRASZAM NA JAZDĘ PROBNA

Link do aukcji (18'500 zł kup teraz):

Kliknij TUTAJ

m6riano 
Mitsumaniak
Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Wysłany: 08-08-2011, 21:51   

Fele jak w jakimś merolu Esce

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 08-08-2011, 21:54   

Zdjęcia nie pokazują za wiele. Póki co wygląda całkiem fajnie.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

pompec 
Mitsumaniak
misiu-maniak

Auto: EA5W Avance'02 tiptronic
Wysłany: 13-08-2011, 02:02   

fotki wnętrza "wanted"... to, że salonowe nic nie mówi ;)

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 13-08-2011, 08:27   

pompec napisał/a:
fotki wnętrza "wanted"... to, że salonowe nic nie mówi ;)
bo na saloonach chopcy jak się bawią to niezły bajzel zostawią :P

Tak ponadto, fotki czarnego auta robione odrazu po myciu, jeszcze woda z niego nie zdążyła spłynąć, brak zaślepki w przednim zderzaku,. poproś numer VIN wtedy będziemy mogli ocenić czy tak naprawde
Cytat:
ROK PR.2000 MODEL 2001
przydałaby sie fota komory silnika
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Mazi 
Nowy Forumowicz

Auto: EA6A
Wysłany: 14-08-2011, 19:03   

Mithrill
byłem oglądać ten samochód około miesiąca temu. Wrażenia po "oględzinach":

1. Nie jest to miejscowość Laszki jak podaje sprzedawca tylko Wietlin o czym dowiedziałem się bezpośrednio przed wyjazdem.
2. Sprzedawcy nie udało się zastać na miejscu pomimo tego że umawialiśmy się na oględziny parę dni wcześniej. Po przyjeździe na miejsce udało mi się usłyszeć w słuchawce tylko jego mocno już "zmęczony" głos oznajmiający, że auto stoi przed domem i ojciec ma kluczyki.
3. Samochód: Korozja na nadkolach tylnych w dosyć zaawansowana, wewnątrz prawego nadkola tylnego dziura wielkości pieści, korozja w miejscu mocowania spoilera na klapie bagażnika (również zbyt pięknie to nie wygląda), urwane osłony nadkoli przednich przy zderzaku przednim, brak zaślepki zderzaka przedniego. Silnik strasznie się "poci".
4. Nie miałem poprowadzić samochodu osobiście ponieważ mi powiedziano że "tym autem nie wolno jeździć" po chwili "negocjacji" było mi dane odbyć krótka podroż w formie pasażera (prowadził brat kierowcy), zawieszenie większych niepokojących odgłosów nie wydaje (przyjemność z jazdy na widocznych felgach znikoma) natomiast świeci się kontrolka check i ponoć sprzęgło do wymiany. Przebieg: kierownica, gałka zmiana biegów, wygląda na realny (moim zdaniem).
4. Jakichkolwiek dokumentów nie udało mi się obejrzeć ponieważ bratu sprzedawcy nie udało się ich odnaleźć.

Chyba wszystko.
Aha... Zrobiłem kilka zdjęć co prawda telefonem, ale gdybyś był zainteresowany mogę Ci podesłać.

i9i 
Mitsumaniak
Szary Obywatel

Auto: Reno
Kraj/Country: Holland
Wysłany: 14-08-2011, 19:13   

Ciekawsze wstaw tutaj niech inni też zobaczą

Tak prawdę mówiąc jeśli "tym autem nie wolno jeździć" to po co je wystawiają? :D

Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" nic nie kosztuje a motywuje :)

Mithrill 
Mitsumaniak
Łukasz

Wysłany: 14-08-2011, 22:08   

Ło matko... i za takie coś tyle kasy chcą? Hehe...

Ale fakt, wstaw te fotki z telefonu do tego tematu, niech będzie dla reszty zainteresowanych.
A już myślałem, że kupię, zmienię felgi, filtry i płyny i będzie cacy autko.

Naiwniak... takie rzeczy, to chyba tylko w miejscowości Czaple. I za 25 tysięcy...

pompec 
Mitsumaniak
misiu-maniak

Auto: EA5W Avance'02 tiptronic
Wysłany: 14-08-2011, 22:25   

Mazi napisał/a:
Nie miałem poprowadzić samochodu osobiście ponieważ mi powiedziano że "tym autem nie wolno jeździć"

jakieś żarty chyba :shock: ... aż się we mnie zagotowało :evil: ... po pierwsze jak nie można jeździć samochodem na polskich blachach to coś jest nie tak... po drugie takie rzeczy mówi się zanim ktoś się pofatyguje na miejsce (niejednokrotnie kilkaset km)... że-na-da!!!

Mithrill 
Mitsumaniak
Łukasz

Wysłany: 15-08-2011, 12:04   

Z takim podejściem to ciekawe czy ktoś im ten wóz kupi.
Ja bym wziął, ale za 10 tysiaków maks... :roll:

O ile są wszystkie dokumenty, bo skoro "tym autem nie wolno jeździć" oraz "jakichkolwiek dokumentów nie udało mi się obejrzeć ponieważ bratu sprzedawcy nie udało się ich odnaleźć", to może być "ciekawie".

Sprzęgło do wymiany, korozja do likwidacji, CE i kilka tysięcy innych "drobiazgów", które wyjdą dzień po zakupie? Dziękuję, postoję.

PS. Nie ma ktoś Avance lub Sport 2.5 V6 do sprzedania? W znośnym stanie... i tylko sedan :biggrin:
Ostatnio zmieniony przez Mithrill 15-08-2011, 23:08, w całości zmieniany 1 raz  

i9i 
Mitsumaniak
Szary Obywatel

Auto: Reno
Kraj/Country: Holland
Wysłany: 15-08-2011, 12:10   

Za te pieniądze to chyba jakiś dziadek co pierwsze auto bierze i internetu na oczy nie widział :D A taki tjuning zapewne był katowany i dlatego nie wolno nim jeździć bo jak ktoś obeznany wsiądzie to może coś w silniku strzeli:D albo w zawieszeniu

PS. Sorki za słownictwo

Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" nic nie kosztuje a motywuje :)
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 15-08-2011, 17:14, w całości zmieniany 2 razy  

Mazi 
Nowy Forumowicz

Auto: EA6A
Wysłany: 15-08-2011, 17:06   

Widocznie nie byłem godzien by móc poprowadzić EA5A...
Samochód miał zostać oddany do lakiernika w celu połatania i pomalowania, kiedy zapytałem się właściciela (telefonicznie) czy opłaca się mu taki zabieg usłyszałem, że "lubi sprzedawać auta w dobrym stanie" :P
Zapomniałem o przyciemnionych bocznych szybach przednich, z którymi auto ma raczej marne szanse na pozytywne odbycie przeglądu.
Na zakończenie mojej podróży w drodze powrotnej poirytowany zostałem obdarowany mandatem karnym od jarosławskiej policji kończąc w ten sposób przygodę z tym samochodem.
Obiecane zdjęcia:

Mithrill 
Mitsumaniak
Łukasz

Wysłany: 15-08-2011, 22:34   

Ulala, perfidnie zeżarte to nadkole. Jak można do takiego czegoś dopuścić?

W silniku chyba wszystkie uszczelki wydmuchało... :mrgreen:
Nowy właściciel będzie miał kupę roboty z tym autem.
Dla jednych to plus... ale za taką cenę? Hmmm...

Tomek 
Mitsumaniak
forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Wysłany: 16-08-2011, 07:54   

Mithrill napisał/a:

PS. Nie ma ktoś Avance lub Sport 2.5 V6 do sprzedania? W znośnym stanie... i tylko sedan :biggrin:

a ile jesteś gotów zapłacić ?
bo są pewne osoby, które by i sprzedały, ale oddać doinwestowane auto za 15 tys, to sie nikomu nie opłaca
Fiat Ducato L4H3 2.3 '15 - (09.2020 - ? )
FZ1 Yamaha Fazer '07 - (08.2021 - ? )

Były:
EA5A - Czarne Avance '01 - (02.2010 - 11.2013)
CJ4A - (08.2010 - 04.2011)
EA5W - Granatowy Elegance '02 - (11.2013 - 08.2014)
CA4A - Błękitne Malibu '95 - (01.2013 - ? )
DA5A - Czarny Avance - podejście drugie '04 - (05.2015 - 10.2018)
ER-5 - Niebieskie Kawasaki '99 - (06.2014 - 02.2021)
URL=https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=109619]E70 BMW X5 40d '12 - (08.2019 - 11.2021)

Mithrill 
Mitsumaniak
Łukasz

Wysłany: 16-08-2011, 10:01   

Dopieszczony będzie mile widziany. Zwłaszcza jeżeli będzie miał załatwioną sprawę korozji.
Mam uczulenie na rudzielca. A im mniej do roboty, tym lepiej, bo chciałbym od tego w końcu odpocząć.
Przynajmniej przez jakiś czas... :lol:

Budżet to maks 20 tysięcy. Ale wolałbym kupić coś np. za 17-18... tak, żeby mieć te kilka tysięcy zapasu w razie czego.
Tak się zastanawiam, czy nie zamówić sobie Galanta u tego pana z Czapli, który ściąga je z Niemiec. Jak on się nazywał... Mateusz?

No chyba, że ktoś z MitsuManiaków faktycznie chce sprzedać swój wóz.
Chętnie rzucę okiem na propozycje.

Odpowiedz do tematu