JEDYNE SŁUSZNE LOGO MITSUMANIAKÓW |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-09-2005, 10:11 JEDYNE SŁUSZNE LOGO MITSUMANIAKÓW
|
|
|
temat założyłem tylko w jednym celu - żeby nie było bałaganu z identyfikacją mitsumaniaków używajmy jednego logo (mamy dwie wersje) z jedną czcionką. piję w tej chwili do małych okrągłych nalepek zlotowych na szybę, klejonych od wewnątrz. nie wiem czyja to była produkcja. nawiasem - ktoś odwalił kawał roboty. powinno nam - mitsumaniakom zależeć jednak na tym, by nasz wizerunek (w sensie grafiki) był jednorodny, spójny.
proszę więc każdego, kto zechce zrobić jakikolwiek gadżet - czy to w formie gratisu, czy do naszego sklepu - by zwrócił się do mojej skromnej osoby po logo, które w dowolnym pliku za zgodą klubu udostępnię.
reasumując, bo się może poplątałem w zeznaniach:
chcesz logo - pisz na pw lub mailem do kordiank2 |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 05-09-2005, 10:15
|
|
|
Słusznie. Popieram w 100%. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 05-09-2005, 15:10
|
|
|
kordiank2 napisał/a: | nie wiem czyja to była produkcja |
Bartka - miało być Zlotowo i dla tych co byli na pamiątkę. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 05-09-2005, 18:44
|
|
|
Nie znam sie na produkcji naklejek. Ale uwazam ze naklejka na podkladki powinna byc wykonana w takiej technologi jak te co dostalismy na zlocie na szybe. Bo ta technologia co jest teraz moze sie zerwac pod dzialaniem kerchera. Czy jest mozliwosc aby naklejki na tablice byly wlasnie tak robione (jako jedna calosc, a nie wyklejne "pojedyncze" litery) ? |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 06-09-2005, 08:26
|
|
|
Kofi napisał/a: | Nie znam sie na produkcji naklejek. Ale uwazam ze naklejka na podkladki powinna byc wykonana w takiej technologi jak te co dostalismy na zlocie na szybe. Bo ta technologia co jest teraz moze sie zerwac pod dzialaniem kerchera. Czy jest mozliwosc aby naklejki na tablice byly wlasnie tak robione (jako jedna calosc, a nie wyklejne "pojedyncze" litery) ? |
karcher nie zerwie - prędzej szczota druciana, ale karcher nie ma szans z tymi naklepkami. jeżdziłem z tą technologią przez 5 lat z reklamą swojej "firmy" zrezygnowałem w międzyczasie z ery na rzecz idei i dalej jeździłem z nadzieją, że mi to ktoś zerwie i wtedy wkleję sobie nowy nr telefonu - i nic tego nie ruszyło. najlepiej byłoby oczywiście zrobić druk sitem bezpośrednio na ramce, tylko należałoby wtedy zainwestować w paręset ramek i zrobić je od razu wszystkie. tylko, kto to weźmie - jak na razie poszło 12 sztuk
pysy. chyba się oftopik zaczął... |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 06-09-2005, 08:30
|
|
|
a w jakiej technologi zostala zrobiona naklejka na szybe? |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 06-09-2005, 08:32
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | kordiank2 napisał/a: | nie wiem czyja to była produkcja |
Bartka - miało być Zlotowo i dla tych co byli na pamiątkę. |
nie twierdzę, że to źle - wręcz przeciwnie, chylę czoło przed każdą gratisową inicjatywą, ale, żeby nie doprowadzić do sytuacji, że ktoś chce zrobić coś dla sprawy i nie ma logosa tego na 100%, to niech się do mnie zgłasza, chyba, że jakiś pomysł na zamieszczenie gdzieś w naszym "portalu" do pobrania np po zalogowaniu się jako mitsumaniak??? |
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 06-09-2005, 10:00
|
|
|
Temat naklejki na szybę był omówiony w topicu III Zlot Mitsumaniaków od strony 13tej wzwyż. Stefan zapodał chyba 3 projekty, my wybraliśmy jeden a Bartek zrobił z tego naklepki.
Szczerze mówiąc logo mitsumaniaków jest na tyle charakterystyczne i czcionki tak podobne że na pierwszy rzut oka nie zauważyłem żadnej różnicy |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 06-09-2005, 11:40
|
|
|
Oki, ale w razie czego Kordian ma ori logo wersji Kordiana, a Stefan wersji Stefana, wiec jak ktos bedzie robil gratisowe gadzety moze zawsze sie do nich zglosic po loga bedzie prosciej na pewno..
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 06-09-2005, 12:21
|
|
|
Firebee napisał/a: | ale w razie czego Kordian ma ori logo wersji Kordiana, a Stefan wersji Stefana, wiec jak ktos bedzie robil gratisowe gadzety moze zawsze sie do nich zglosic po loga bedzie prosciej na pewno.. |
i słuchać szefa |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 06-09-2005, 18:49
|
|
|
Wydaje mi sie, ze stwarzacie niepotrzebne problemy. Zrobcie na stronie link do pliku z logotypem w wektorze wtedy kazdy bedzie wiedzial skad pobrac aktualna wersje. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
|