|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0, 1997r, sedan, Gostynin |
Autor |
Wiadomość |
gkm_lodz
Nowy Forumowicz
Auto: GALANT 2.0 V6-24, 155KM, 93r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-07-2011, 14:53 [EAx 97-04] Galant 2.0, 1997r, sedan, Gostynin
|
|
|
Witam Proszę o opinię:
Kod: | Cena Kup Teraz 9 600,00 zł
Do końca
4 dni (wto 26 lip 2011 11:25:34 CEST)
Sprzedający ryba361 (206)
Zadaj pytanie Sprzedającemu
Obejrzyj inne przedmioty Sprzedającego
Lokalizacja Gostynin
Cena Kup Teraz 9 600,00 zł
Tej aukcji nie możesz dodać do koszyka
Dostawa i płatność
Płatność przy odbiorze
Odbiór osobisty0,00 zł
Sprzedający w tej aukcji
nie udostępnia opcji Odbiór w punkcie - poproś o nią
Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):1997 Przebieg (km):203000 Pojemność silnika (cm3):1997 Moc silnika (KM):136 Skrzynia biegów:Manualna Rodzaj paliwa:Benzyna + LPG Typ:Sedan/Limuzyna Liczba drzwi:4/5 Kolor:Srebrny
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer,
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce,
Opis
Na sprzedanie mam piękne autko Mitsubishi Galant 2.0 16V +LPG sprowadzony dwa lata temu z Holandii, jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Pojazd w ciągłej eksploatacji, nigdy mnie jeszcze nie zawiódł.
Posiadam komplet 3-kluczyków, oraz wszystkie dokumenty od poprzedniego właściciela.
Mogę dołożyć oryginalny bagażnik Mitsubishi, którego nie ma na zdjęciach oraz komplet alufelg z oponami zimowymi po jednym sezonie.
Wymienione filtry od gazu, filtr paliwa, pyłkowy, klocki hamulcowe oraz tarcze, sprzęgło kompletne, wszelkie naprawy związane z ciągłą eksploatacją wykonywane na bieżąco.
Cena do negocjacji.
Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr. 723528915 |
link: http://moto.allegro.pl/mi...1713997761.html
[ Komentarz dodany przez: fj_mike: 24-07-2011, 21:34 ]
gkm_lodz, taguj właściwe tematy. |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 24-07-2011, 21:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2011, 19:46
|
|
|
wtryski gazowe to valtek w tej pozycji zaraz zdechną albo już zdychają i głośno pracują.
napis mitsubishi na tylnej klapie wydaje się być krzywy - tego nie jestem pewien,
nadkola wyglądają na już zrobione, ogólnie wygląda sensownie kwestia tego co wyjdzie przy oględzinach. |
|
|
|
 |
Arturro-86
Mitsumaniak
Auto: Galant EA2A 97' + LPG
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 473 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 24-07-2011, 16:58
|
|
|
Tak jak napisał Derpin - ta szyna wtryskowa Valtek już może dogorywać przez taki montaż... druga sprawa co do tej instalacji, że bezwładność tego układu pewnie jest duża, z powodu długości przewodów od wtryskiwaczy do kolektora
To co jeszcze widzę, to zmienione migacze na białe (ale to nie świadczy o niczym złym, szkoda tylko, że nie wymienił też tych bocznych ).
Trzecia sprawa - albo mi się wydaje, albo tam jest susza w zbiorniczku wyrównawczy |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
uzi
Nowy Forumowicz
Auto: kombi '06 4G63
|
Wysłany: 24-07-2011, 22:42
|
|
|
Derpin napisał/a: | wtryski gazowe to valtek w tej pozycji zaraz zdechną albo już zdychają i głośno pracują.
napis mitsubishi na tylnej klapie wydaje się być krzywy - tego nie jestem pewien,
nadkola wyglądają na już zrobione, ogólnie wygląda sensownie kwestia tego co wyjdzie przy oględzinach. |
Moje pytanie czemu mają zdechnąć |
|
|
|
 |
Arturro-86
Mitsumaniak
Auto: Galant EA2A 97' + LPG
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 473 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 25-07-2011, 10:56
|
|
|
tomek84 napisał/a: | Arturro-86 napisał/a: |
Trzecia sprawa - albo mi się wydaje, albo tam jest susza w zbiorniczku wyrównawczy |
zdecydowanie Ci się wydaje |
Teraz się przyjrzałem dokładniej i da się wyłapać "kontrast"... więc tam jest ok
uzi napisał/a: | Moje pytanie czemu mają zdechnąć |
Podobno wtryskiwacze powinny być zamontowane w pozycji pionowej... te ewidentnie nie są.
Chociaż ostatnio pytałem się pewnego gazownika na ten temat i powiedział mi, że Valteki czerwone to nie wtryskiwacze, tylko cewki i tam ta pozycja pionowa nie jest konieczna... i teraz sam mam mętlik
Ale z pewnością nie jest to dobry montaż, ze względu na to, jaką długość mają przewody od wtryskiwaczy do kolektora... |
|
|
|
 |
annihilator
Mitsumaniak

Auto: EA5W SE '99 AT
|
Wysłany: 25-07-2011, 18:19
|
|
|
Też nie jestem ekspertem w LPG ale z tego co mi naopowiadali to zależy jakie to wtryskiwacze, bo np. jeśli chodzi o magic jety to mogą sobie one nawet wisieć, podobno znaczenia to nie ma jak są i gdzie są, ważne jest bardziej jak długi rurek i czy nie powyginany. Co do hałasu to kwestia podkładek pod listwę no i oczywiście producenta. No ale ekspertem nie jestem więc mogę mieć złe info, jedno wiem na pewno, widziałem takie jak tu zamontowane w 323f 1.5L pionowo i hałasowało jak diabli. Sam mam LPG, to co słychać hałasem nazwać nie można ale jest delikatna różnica dźwięku spod maski między Pb a LPG. |
|
|
|
 |
|
|