magnetto - polski producent felg stalowych |
Autor |
Wiadomość |
irekmiecz
Mitsumaniak

Auto: hultaj ix20 był MSS 1.3GLX
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
irekmiecz
Mitsumaniak

Auto: hultaj ix20 był MSS 1.3GLX
|
Wysłany: 23-07-2011, 12:34
|
|
|
Rozmawiałem telefonicznie i na pytanie o producenta taką właśnie dostałem odpowiedź (Magnetto). Mam świadomość że taka cena może być efektem różnych układów o których ja nie muszę wiedzieć, a może to jakaś wadliwa "partia" sprzedana po złomowej cenie? Jeszcze nie zamawiałem bo chciałem razem z zimowymi oponami (też mają dobre ceny) których jeszcze fizycznie nie posiadają. Pytam o jakość tych felg bo różne rzeczy słyszałem o "stalówkach", że bywają z "marchwi" zrobione i zwyczajny, delikatny najazd na krawężnik potrafi im krzywdę zrobić (nie mówię teraz konkretnie o tym producencie) Wiem że polskie produkty też mogą być dobre a nie zawsze zagraniczne są lepsze. Salon w którym nabyliśmy auto zaproponował niemieckiego producenta za 240zł. Niby nieźle ale jeżeli polskie są dobre to dam rodakom zarobić, a jeżeli tandeta to i inni niech wiedzą. Google nic mi nie powiedziało na takie pytanie. |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
Wysłany: 25-07-2011, 10:12
|
|
|
o wadliwości tego raczej się nie dowiesz - ale jeśli taka sytuacja by wystąpiła to masz pełne prawo zadośćuczynienia - towar opisany jest jako wolny bez wad, nowy i oryginał
felgi stalowe tak jaki blachy karoseryjne tłoczy się z cieńszych blach by obniżyć koszty
co do ceny - jakoś rok temu kupowałem stalową 15" na swoje zimówki i płaciłem ok. 100 zł za nówke produkcji niemieckiej |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
|