|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Mitsumaniak pilnie potrzebuje pomocy!Padła skrzyn |
Autor |
Wiadomość |
mikus_1984
Forumowicz

Auto: CAO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-08-2011, 20:02 [CA4A 1.6] Mitsumaniak pilnie potrzebuje pomocy!Padła skrzyn
|
|
|
witam serdecznie. Mam poważny problem. Podczas rajdu na nawrotce wybuchła mi skrzynia biegów!!! Rozleciał się cały mechanizm różnicowy, wypadły satelity, i zrobiła się dziura wielkości dwóch pięści... A cały problem jest w tym że w piątek czeka mnie bardzo długa droga i muszę mieć gotowy samochód. Więc pytanie czy ma ktoś z Was do sprzedania skrzynie biegów do Mitsubishi Colta z silnikiem 1.6???? Ale chodzi mi o naprawdę spraną skrzynie, bo czeka mnie ponad 2 tys km i muszę mieć pewność że mnie nie zawiedzie. Słyszałem ze podobno w galantach idą takie same??? to prawda??? Jak macie jakichś zaufanych sprzedawców to proszę wyślijcie linki. z góry dziękuje i pozdrawiam
Paweł
[ Dodano: 22-08-2011, 23:53 ]
Dziś wyjąłem skrzynie. Oto jak wygląda... Rozsypał sie cały mechanizm różnicowy, wyrwało sporą dziurę,
W środę mam mieć już druga skrzynie
http://imageshack.us/f/849/zdjcie0064m.jpg/ |
|
|
|
 |
|
|