|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak idealnie wpasowac tube w bagażnik? |
Autor |
Wiadomość |
Konky
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-08-2015, 19:26 Jak idealnie wpasowac tube w bagażnik?
|
|
|
Witam
Moim wczesniejszym autem był VW Polo, na forum VW wiele razy spotkałem sie z tym, ze uzytkownicy jakichś golfow ze wzgledu na bardzo mało miejsca w bagażniku, robili sami tuby/skrzynie basowe. Ogolnie mowiac robili sami obudowe do głośnika, tak zeby ją idealnie wpasowac w bok bagaznika ( miedzy nadkolem a lampą/ koncem bagaznika). Ma ktos moze jakis tutorial jak to sie robi, skad wziac potrzebne materiały itd?
Do bardziej popularnych aut, mozna kupic dedykowane skrzynie, lecz do galanta niestety nie znalazlem.
Oto przykladowe foto o co mi chodzi: http://megane.com.pl/uplo...281_800x600.jpg
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
adamisku
Nowy Forumowicz

Auto: Mitshubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2017, 11:59
|
|
|
A myślałeś o zabudowie w kole zapasowym??? Miałem własnoręcznie wykonaną w Astrze II i grało super - teraz zamierzam do swojego Lancera też wykonać takie USTROJSTRWO. |
|
|
|
 |
|
|