|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] Złożenie popielniczki - '04r |
Autor |
Wiadomość |
m81wwski
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-09-2011, 20:40 [Carisma] Złożenie popielniczki - '04r
|
|
|
Witam,
Czy wie ktoś jak złożyć popielniczkę żeby działo podnoszenie zapalniczki. Ja swoją popielniczkę wyjąłem aby podłączyć rozgałęziacz zapalniczki, lecz niestety nie mogę teraz ponownie złożyć jak to zwykle bywa.
Pozdr |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 4173 Skąd: Andrespol/Radków
|
Wysłany: 29-09-2011, 08:28
|
|
|
Wyciągałem i wkładałem zapalniczkę dwa razy w celu podpięcia pod nią CB radia. Robiłem to siłowo, choć w miarę delikatnie! Dwa razy poszło wszystko po mojej myśli i działało tak jak trzeba, natomiast po wyciągnięciu trzeci raz, (coś tam musiałem poprawić) sztuka ponownego umiejscowienia całej szuflady z gniazdem nie wyszła mi za cholerę! Straciłem cierpliwość i odpuściłem, tym bardziej, że nie jest mi potrzebna. Oczywiście jak tylko znajdę chwilę czasu na pewno spróbuję jeszcze raz
Tam są dwa bolce, jeden dłuższy drugi krótszy i nie pamiętam w jakiej kolejności to wkładałem, trzeba to zrobić skosem, odginając z umiarem bok płaskim śrubokrętem, pamiętam, że po umiejscowieniu samego wkładu z zapalniczką w dobrym miejscu po lewej stronie, prawa wskoczyła sama!
Ale powtarzam - 2 razy zrobiłem to bez problemu, a za trzecim razem nie wyszło. |
_________________ ad futuram rei memoriam:
Demokracja - to jednak kupa a świat to może tylko wyobrażenie
http://www.mitsumaniaki.com/
http://www.mmdzieciom.pl/
 |
|
|
|
 |
|
|