|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie odnośnie wymiany płynów |
Autor |
Wiadomość |
Arson88
Forumowicz Arson88
Auto: Mitsubishi Galant EA2A 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-09-2011, 11:05 Pytanie odnośnie wymiany płynów
|
|
|
Jak w temacie. czy jeśli w moim Galancie wymieniam płyn w układzie sprzęgła to muszę też wymienić w układzie hamulcowym? Bo ktoś mi wczoraj namieszał i powiedział że w niektórych autach jest tam ten sam obieg i jak wymienie w tym to musze i w tym bo sie zmiesza ten nowy ze starym z układu hamulcowego i bedzie z powrotem zanieczyszczony.(nie powiedział konkretnie że w Galancie tylko że w niektórych). Więc se pomyślałem zapytam bo nie wiem czy w to wierzyc...:) |
|
|
|
 |
Krzysek
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5A SE
|
Wysłany: 08-09-2011, 14:15
|
|
|
W Twoim galańcie masz oddzielne zbiorniczki od układu hamulcowego oraz w układu sprzęgła.
Ściągnij sobie manula, wszystko będziesz miał opisane wraz z obrazkami , przyda się na przyszłość . |
_________________ http://honda-wm.pl/ moje drugie forum .
 |
|
|
|
 |
Arson88
Forumowicz Arson88
Auto: Mitsubishi Galant EA2A 2.0
|
Wysłany: 08-09-2011, 18:14
|
|
|
Wiem manuala mam że są dwa zbiorniczki też wiem ale wiesz czasem ktoś potrafi tak namieszać człowiekowi w głowie że nie wie jak się nazywa:D |
|
|
|
 |
|
|