|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Stacyjka... wklad wypadl. |
Autor |
Wiadomość |
heer75
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0+Vialle LPi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 244 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 28-08-2011, 21:12 Stacyjka... wklad wypadl.
|
|
|
dzis rano wyciagajac jak codzien kluczyk ze stacyjki.. wyciagnalem razem z wkladem:|
Nie bylo szarpania etc. Czy to mozna jakos reanimowac? czy cos jest polamane?
Wie ktos z Was?:)
Jak z odpalaniem na kabel auta z immob. komputer nie oszaleje? |
|
 |
racenty
Mitsumaniak
Auto: Carisma HB 97r. 1.8 85kw ASB
|
Wysłany: 29-08-2011, 17:29
|
|
|
Ten wkład jest wkręcany chyba na 2 śruby. Jak kupiłem swoją Cari to stacyjka mi się zablokowała i wymontowanie wkładu przez Pana z dorabiania kluczy trwało ~5 min razem z kosztem regeneracji stacyjki to było 100zł. |
|
|
|
 |
heer75
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0+Vialle LPi
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 244 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 02-09-2011, 21:00
|
|
|
no coż .. okazalo sie, ze wklad sie rozpadl.. koles zachodzil w glowe jakim cudem, ponoc one sa niezniszczalne. Byl przelamany na 2 czesci. Autem jezdze 6lat.. kluczyk nigdy sie nie zaciala tu nagle taka jazda:) Stacyjke mam wymieniona, dopasowana do starego kluczyka. Faktycznie, w porownaniu ze starym- chodzi jak maselko teraz (a myslalem, ze tamten lekko). Bolalo po kieszeni (cala usluga 360zl..) ale coz bylo zrobic. Nie bylo co reanimowac nawet. |
|
 |
|
|