|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma 1,8 - 16V nie odpala |
Autor |
Wiadomość |
kowzen
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma 1,8 16V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-08-2011, 18:26 Carisma 1,8 - 16V nie odpala
|
|
|
Jestem świeżym posiadaczem auta jak w temacie. Po wyjęciu akumulatora w celu podładowania i ponownym włożeniu auto nie chce zapalić. Brak reakcji rozrusznika (nie kręci) oraz nie pracuje pompka paliwa. Wszystkie kontrolki świecą prawidłowo.
Próbowałem odczytać kody diagnostyczne wg instrukcji na forum i niestety bez efektu.
Proszę forumowiczów o jakieś porady bo ja już nie mam pomysłów. |
|
|
|
 |
hazi
Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI Comfort 2000 r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-08-2011, 19:15
|
|
|
Na pewno pompa paliwa nie pracuje ?.Nie ktoś pójdzie na tył i ja posłucha.To co słychać takie trajkotanie na poczatku to jest dzwiek obracjacej sie przepustnicy.Rozrusznik nie kreci moze poszedl w nim elektromagnes.Miałem tak 2 razy ale w clio.A może jak wyciagles klemy z aku to moze jakies kable sie ulamaly.Spradz dokladnie klemy tez |
|
|
|
 |
|
|