JVC KW-NT3 |
Autor |
Wiadomość |
MetalMania
Forumowicz
Auto: Outlander 2.4 MT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-01-2011, 20:44 JVC KW-NT3
|
|
|
Witam. Czy ktoś korzysta z JVC KW-NT3 ?? Jak się to coś sprawuje ?? Jak działa nawigacja, dokładność map ?? No i czy próbował ktoś podpiąć dysk twardy pod to ??
Dzięki za wszystkie odpowiedzi |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 28-01-2011, 14:54 Re: JVC KW-NT3
|
|
|
MetalMania napisał/a: | Witam. Czy ktoś korzysta z JVC KW-NT3 ?? Jak się to coś sprawuje ?? Jak działa nawigacja, dokładność map ?? No i czy próbował ktoś podpiąć dysk twardy pod to ??
Dzięki za wszystkie odpowiedzi | Uważam że rozsądniejszym rozwiązaniem jest zakup 2-DIN KENWOOD:a lub Pioneer:a np. seria AVIC. Oba mozna podpiąć bezpośrednio pod system Rockforda dedykowana wiązką. tak więc nie musisz instalować dodatkowego wzmaka, tylko wykorzystujesz instalację fabryczną. Sterowanie z kierownicy tez będzie działało. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
piotrls
Forumowicz
Auto: outlander II 2.2 int+
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Maj 2009 Posty: 53 Skąd: stalowka
|
Wysłany: 30-01-2011, 09:49
|
|
|
Prosze odpowiedz jaki konkretny model Kenwood'a i Poniera jest kompatybilny z Rockfordem. Może ktoś ma u siebie zamontowany taki sprzęt |
|
|
|
 |
MetalMania
Forumowicz
Auto: Outlander 2.4 MT
|
Wysłany: 30-01-2011, 10:42
|
|
|
może coś takiego- Kenwood DNX 9260BT. Mnie najbardziej interesuje możliwość podłączenia dysku twardego, co by mieć dostęp do całej muzy |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 30-01-2011, 13:38
|
|
|
piotrls napisał/a: | Prosze odpowiedz jaki konkretny model Kenwood'a i Poniera jest kompatybilny z Rockfordem. Może ktoś ma u siebie zamontowany taki sprzęt | Kenwood: każda jednostka z serii DNX z wbudowaną navi
Pioneer: każda jednostka z serii AVIC począwszy od modelu 900BT
Zarówno Kenwood:a jak i Pioneera podłącza się ich wiązką bezpośrednio do instalacji fabrycznej auta. Używane na Allegro zaczynaja się od 1200zł. Potrzeba tylko dokupić nowa ramke z wycięciem na monitor.
http://www.pioneer.pl/pl/...2006/index.html
[ Dodano: 30-01-2011, 13:40 ]
MetalMania napisał/a: | może coś takiego- Kenwood DNX 9260BT. Mnie najbardziej interesuje możliwość podłączenia dysku twardego, co by mieć dostęp do całej muzy | Ja kupiłem sobie IPOD Classic 160GB i zgrałem całą bibliotekę wraz ze zdjęciami. Nadal zostało jakieś 110GB. Podpinam pod stację i działa idealnie. |
Dominik |
|
|
|
 |
djpeyoo
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 22-02-2011, 18:03
|
|
|
Witam.
A ma ktoś konkretny sklep sprzedający wiązki Pioneera do Outka z rocfordem? |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 22-02-2011, 18:10
|
|
|
djpeyoo napisał/a: | Witam.
A ma ktoś konkretny sklep sprzedający wiązki Pioneera do Outka z rocfordem? | Każdy sklep CarAudio sprzedający rzeczy Pioneera sprowadzi ci to na zamówienie bezpośrednio od producenta. |
Dominik |
|
|
|
 |
banzajek
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer Evo X GSR
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 159 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-08-2011, 09:45
|
|
|
Mitsu00 tak sie zastanawiam - czemu wprowadzasz ludzi w błąd swoim świętym przekonaniem że NIE DA SIĘ!! Inforumuję Cię że DA SIĘ podłączyć inne modele stacji multimedialnych za pomocą interfejsu MITO02. Tak czytam Twoje wypowiedzi i widze ze sporo osob dzieki Twojej "mądrości" kupiło sprzęt bez sensu. A wystarczyłoby się skontaktować z kimś kompetentnym, na przykład instalatorem CarAudio takim jak chociażby Warszawska BARIERA DŹWIĘKU specjalizująca się w autach Mitsubishi i dowiedziałbyś się tego i owego. |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 29-08-2011, 23:39
|
|
|
banzajek napisał/a: | Mitsu00 tak sie zastanawiam - czemu wprowadzasz ludzi w błąd swoim świętym przekonaniem że NIE DA SIĘ!! Inforumuję Cię że DA SIĘ podłączyć inne modele stacji multimedialnych za pomocą interfejsu MITO02. Tak czytam Twoje wypowiedzi i widze ze sporo osob dzieki Twojej "mądrości" kupiło sprzęt bez sensu. A wystarczyłoby się skontaktować z kimś kompetentnym, na przykład instalatorem CarAudio takim jak chociażby Warszawska BARIERA DŹWIĘKU specjalizująca się w autach Mitsubishi i dowiedziałbyś się tego i owego. |
Chlopie.... Co ty wypisujesz ze ja niby pisalem ze nie da sie innych stacji podlaczyc za pomoca wiazki MITO-2? Gdzie tak napisalem? Pewnie ze sie da cokolwiek |
Dominik |
|
|
|
 |
banzajek
Forumowicz

|
Wysłany: 29-08-2011, 23:55
|
|
|
http://forum.mitsumaniaki...t=61637&start=0 post z 5-03-2011 13:12. Nigdzie nie bylo wspomniane o interfejsie Mito - pisałeś po prostu ZAPOMNIJ / NIE DA SIE! A właśnie Ci udowodniłem że się da więc teraz wypierasz się że nic takiego nie pisałeś. Generalnie jeśli już ktoś komuś udziela takich pewnych informacji to proponuję sprawdzić dogłębnie czy faktycznie się nie da bo można kogoś narazić na koszta. |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 30-08-2011, 00:37
|
|
|
banzajek napisał/a: | http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=61637&start=0 post z 5-03-2011 13:12. Nigdzie nie bylo wspomniane o interfejsie Mito - pisałeś po prostu ZAPOMNIJ / NIE DA SIE! A właśnie Ci udowodniłem że się da więc teraz wypierasz się że nic takiego nie pisałeś. Generalnie jeśli już ktoś komuś udziela takich pewnych informacji to proponuję sprawdzić dogłębnie czy faktycznie się nie da bo można kogoś narazić na koszta. | Az sam sie zdziwilem ale faktycznie tak napisalem. MITO-2 podlącza kazda stacje 2-DIN do systemu RF. Sam za pomoca tej wiazki milem podlączona stacje w OII a teraz po jego sprzedazy w nowym Pajero. Pioneer np tez sprzedaje taka wiazke pod swoja nazwa ale to to samo. Swoja wiazke kupilem ze Stanow i wyszla po 110 USD. Nie wiem ile bariera dzwieku za nia bierze ale napewno duzo wiecej. |
Dominik |
|
|
|
 |
banzajek
Forumowicz

|
Wysłany: 30-08-2011, 10:15
|
|
|
No bariera na pewno bierze z 3 razy tyle, chodzilo mi po prostu ze znaja doskonale temat i zawsze mozna o wszystko podpytac zwlaszcza ze wlasciciel to naprawde genialny koles - zreszta kiedys tez jezdzil EVO. |
|
|
|
 |
|