|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tuleje wahaczy przód |
Autor |
Wiadomość |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 02-12-2011, 17:01 Tuleje wahaczy przód
|
|
|
Witam
Czy ktoś może orientuje się czym się różnią tylne tuleje przednich wahaczy w Lancerze EVO a nie EVO? Pytam bo od zwykłego Lancera katalogowo pasują do Outlandera, a do wersji EVO można kupić poliuretany lub inne ciekawe zamienniki.
Czy różnica jest tylko w twardości lub profilu gumy czy w wymiarach samych tulei? |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 02-12-2011, 18:54
|
|
|
elektryk, ty miałes kiedys colta GTi ???
Ogolnie mozna to sprawdzic w intercarsie. Ja z tego co wiem w lancerze EVO sa grubsze te wahacze przynajmniej w pierwszych generacjach... |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 02-12-2011, 23:19
|
|
|
rosomak1983 napisał/a: | elektryk, ty miałes kiedys colta GTi ??? | Nigdy w życiu, przed miśkiem miałem starą astrę, później jeździłem pożyczanymi mazdami.
rosomak1983 napisał/a: | Ogolnie mozna to sprawdzic w intercarsie. Ja z tego co wiem w lancerze EVO sa grubsze te wahacze przynajmniej w pierwszych generacjach... | Aż się skusiłem żeby to sprawdzić, i wygląda na to że EVO (CTxx) nie funkcjonuje w katalogu IC. |
|
|
|
 |
|
|