|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5,V6 2000r sedan,Avance,Zduńska Wola |
Autor |
Wiadomość |
MATTNATTS
Forumowicz
Auto: v6 ];->
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-09-2011, 15:45 [EAx 97-04] Galant 2.5,V6 2000r sedan,Avance,Zduńska Wola
|
|
|
Kod: | rok prod. październik 2000
moc: 118kw / 160 PS
kolor: czarna perła
Mam do sprzedania unikatowego Galanta w wersji "avance" po ostatnim lifcie ( MODEL 2001) z manualną skrzynią biegów. Samochód sprowadzony z Niemiec 16 sierpnia. Odkupiony z prywatnych rąk bezpośrednio do właściciela. Technicznie i wizualnie w bardzo dobrym stanie.
100% BEZWYPADKOWY - możliwość sprawdzenia czujnikiem do grubości lakieru na miejscu. Wszystkie zgrzewy, śrubki tak jak wyszły z fabryki pozostały do dziś w nie naruszonym stanie.
100% autentyczny przebieg potwierdzony książką serwisową. Ostatnią inspekcję auto przeszło w styczniu 2011r, podczas której wymieniono: kompletne sprzęgło, olej oraz filtry.
Rozrząd został zmieniony przy 105 tyś km. (następna wymiana przewidywana jest na 190 tyś.)
Wnętrze czyste i zadbane, właściciel nie palący. Zawieszenie nie wybite, podczas jazdy nie słychać żadnych niepokojących odgłosów. Silnik jak na V6 przystało pracuje jak "szwajcarski zegarek". Skrzynia biegów jak w nowym aucie. Lakier prezentuje się bardzo ładnie, bez rys, gradobicia, wolny od ognisk korozji.
Wyposażony jest m.in. w:
4xAIRBAG, TEMPOMAT, CLIMATRONIC, 4x EL. SZYBY, EL. SKŁADANE LUSTERKA, 17" ALUFELGI "BORBET", ZAWIESZENIE "EIBACH", OZDOBNY WYDECH KOŃCOWY "REMUS", RADIO CD PIONEER 4x50W i wiele innych...
Do samochodu dołączam kompletną dokumentację niemiecką oraz 2 oryginalne kluczyki i piloty. Całkowity koszt zarejestrowania go na polskie tablice to: 2200zł. Zapraszam wszystkich zainteresowanych.
|
Witam ,czy mógłbym prosić o waszą opinie na temat tego Gala?Planuje w poniedziałek jechać go zobaczyć, a nie chcę zrobić 300km na darmo.Czy jest w nim coś co rzuca się w oczy?Zna ktoś tego sprzedawce?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdro |
Ostatnio zmieniony przez Owczar 02-09-2011, 19:54, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 02-09-2011, 20:07
|
|
|
Link do ogłoszenia |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
MATTNATTS
Forumowicz
Auto: v6 ];->
|
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 02-09-2011, 21:12
|
|
|
Wiedziałem, że gdzieś widziałem http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66412
Mało kto ma do powiedzenia, na zdjęciach nie dopatruje się jakichś wad, może poproś kogoś na regionalnym o pomoc w oględzinach |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 03-09-2011, 15:16
|
|
|
robertdg, tamten temat zamknąłem, piszemy w tym
MATTNATTS, autko trzeba na żywo zobaczyć. Na zdjęciach wygląda pięknie i nic więcej z nich powiedzieć nie można.
Cytat: |
Samochód sprowadzony z Niemiec 16 sierpnia. |
Wydaje mi się, że dłużej na allegro wisi. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
carbon11
Mitsumaniak

Auto: Avance 02 / IS250 /Acc Type S
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 234 Skąd: Zduńska Wola
|
Wysłany: 04-09-2011, 13:43