|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 27-09-2011, 07:05 |
Kraków, Galant VI 97-2000 |
Autor |
Wiadomość |
KubaM
Nowy Forumowicz
Auto: na razie brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-09-2011, 00:31 Kraków, Galant VI 97-2000
|
|
|
Hej, mam nadzieję, że na forum jest jakiś posiadacz galanta z tego rocznika. Otóż chcę kupić i nie chcę dać się za bardzo naciągnąć handlarzom, którzy mi powiedzą, że ten typ tak ma, więc bardzo chętnie spotkałbym się z kimś kto ma takiego galanta, żebym wiedział czego mogę się po nim spodziewać, czy ogniska rdzy na nakolach / pod zderzakiem to norma już w tych modelach czy też nie. Chętnie podjadę gdzieś w Krakowie lub w okolicach i przy jakimś piwku dowiem się więcej o samochodzie (dziś usłyszałem, że pykanie klimatyzacji to standard w tych autach, jednak przy poprzednich, którymi jeździłem nie słyszałem nic takiego). Dlatego chcę zasięgnąć opinii użytkownika, a nie handlarza. Jakby ktoś miał kiedyś chwilę wolną popołudniem będę wdzięczny. |
|
|
|
 |
Sikub
Mitsumaniak Hałdziarz
Auto: Galant Wagon 2.0 + LPI Vialle
|
Wysłany: 27-09-2011, 15:26
|
|
|
Co Cie dokladnie interesuje, od 96 non stop galantino |
_________________ Zycie zaczyna sie przy trzech diamentach ... |
|
|
|
 |
pelu
Forumowicz

Auto: GALANT 2.5 V6
|
Wysłany: 27-09-2011, 20:22
|
|
|
potrzebujesz pomocy, napisz, umowimy sie u mnie
krakow- nowa huta |
|
|
|
 |
KubaM
Nowy Forumowicz
Auto: na razie brak
|
Wysłany: 28-09-2011, 17:51
|
|
|
dzięki |
|
|
|
 |
Jackall
Mitsumaniak

Auto: EA5W, Actros 1841
|
Wysłany: 29-09-2011, 15:46
|
|
|
Może kolega KubaM przyjedzie na jakiegoś spota to dowie się co i jak jest w Galantach
Tak się jakoś składa, że zarówno na zlocie jak i na spotach regionalnych przeważają rekiny więc poza informacjami od użytkowników będziesz mógł na własne oczy zobaczyć różnice pomiędzy poszczególnymi wersjami. |
_________________ Prawo jazdy to nie dowód osobisty - nie każdy musi je posiadać;)
Renault Megane RXT 1.6 '99 - jest Myszki
Mitsubishi Galant 2.5 '98 - jest
Suzuki Swift 1.3 GS mk3 '94 - był
Opel Omega A 2.0 GL '91 - był
Fiat 125p 1.5C ' 86 - był NAJLEPSIEJSZY
Nie ma ciemnej strony księżyca, w rzeczywistości jest cały ciemny
 |
|
|
|
 |
|