Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: drd1812
29-09-2011, 07:05
Zmiany Moderacji Dolnośląskiej= )
Autor Wiadomość
Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 21-03-2011, 13:29   Zmiany Moderacji Dolnośląskiej= )

Drodzy Dolnoślązacy,

chciałem Was poinformować, iż od dziś moje uprawnienia w całości przechodzą do Michała KucharZ'a. Gdyż na obecną chwilę nie będę miał czasu na zajmowanie się regionem Dolnośląskim. Zresztą pewnie w poprzednich dniach/spotach już to zauważyliście. Nadal będę przekazywał Karty Klubowe/czy Biznestank Michałowi - jednak na parę miesięcy na tym moja rola się będzie kończyć. Wszelkimi masówkami/dystrybucją gadżetów etc. będzie zajmował się KucharZ drugi mod Dolnośląski. Jak ogarnę się z czasem to powrócę ;)

Dziękuję wszystkim za pomoc przy organizacji Spotów i wszelkich inicjatyw Mitsumaniakowych :)

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

salater 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5 V6
Wysłany: 22-03-2011, 10:44   

Co się dzieje ????
nie opuszczaj tonącego statku !!!!!
Zostawiasz zdolnyśląsk na mieliźnie ??

czy ten region się kiedyś jeszcze odbuduje ????

drd1812 
Mitsumaniak

Auto: Renault Latitude
Wysłany: 11-04-2011, 21:01   

Juiceman, widzę, że generalnie na forum udzielasz się dość mocno więc skąd pomysł na przekazanie moderacji ?? Czyżby winą było to, że po przejęciu moderacji Dolnośląskie popadło w stagnację??

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Wysłany: 11-04-2011, 22:15   

Tak Radku tak sobie to tłumacz :wink:

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

drd1812 
Mitsumaniak

Auto: Renault Latitude
Wysłany: 11-04-2011, 22:46   

Tak więc nie pozostaje mi nic innego jak sobie to tak tłumaczyć.

apikus 
Mitsumaniak

Auto: ASX
Wysłany: 25-05-2011, 08:03   

Juiceman napisał/a:
chciałem Was poinformować, iż od dziś moje uprawnienia w całości przechodzą do Michała KucharZ'a

A to tak można? To po co były wybory?

Piszę dopiero teraz, gdyż wcześniej nie zauważyłem tematu.

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Wysłany: 25-05-2011, 13:00   

Andrzej, Michał był moim pomocnikiem, z racji pisania i obrony pracy magisterskiej poprosiłem Michała o przejęcie większości moich obowiązków. Mam nadzieje, że nie zauważyłeś pogorszenia jakości w zarządzaniu regionu? :wink: Nadal działamy wspólnie, planujemy to i owo co by polepszyć spotkania Dolnoślązaków : ), ponadto za 4miesiące kolejne wybory na przyszły rok;)

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

apikus 
Mitsumaniak

Wysłany: 25-05-2011, 15:05   

Juiceman napisał/a:
Nadal działamy wspólnie, planujemy to i owo co by polepszyć spotkania Dolnoślązaków : ),

Akurat tego nie widać, przynajmniej dla mnie. Wciąż spoty są w niedzielę po południu. Miały być plany na duży spot i nic, a do ogólnopolskiego już niewiele czasu zostało. Ludzie są podzieleni. Ja tak to widzę.

Juiceman napisał/a:
Mam nadzieje, że nie zauważyłeś pogorszenia jakości w zarządzaniu regionu?

Tak masz rację nie zauważyłem pogorszenia, bo całkowicie nie widzę zarządzania regionem. No chyba, że Wrocław to dla Was region.

Rozumiem, że nie masz teraz czasu i musisz przekazać obowiązki. Tu jest OK, ale trzeba spróbować zaktywizować cały region, a tego jak nie było tak nie ma. A skoro będą wybory ,to już nie warto nic robić????

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Wysłany: 25-05-2011, 15:15   

Byś bywał na niedzielnych spotach byś słyszał, że jednak coś się, robi. Był zrobiony raz spot w sobotę, który okazał się totalną klapą. Więc jest jak jest Andrzeju - więcej osób przyjeżdża w niedziele.

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

apikus 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-05-2011, 21:20   

Juiceman napisał/a:
Byś bywał na niedzielnych spotach byś słyszał, że jednak coś się, robi.

Już powiedziałem wcześniej, spot w niedzielę po południu jest dobry dla ludzi z Wrocławia. Ja później muszę wrócić do domu, a w poniedziałek do pracy.

A skoro jest tak dużo osób to co ma znaczyć ten wpis:
"22.05.2011 Wrocław - 13 autek

Masakra jakie spadki ; / Jak my pobijemy top1? "

Więc nie mów mi, że coś się dzieje.

Co do spotów w sobotę to też wiem, że od razu było założone, że ma to nie wyjść:
Następny cytat:
"tucci napisał/a:
...7 aut...slabizna...sobota i pora popodniowa juz przetestowana

Tucci my to wiemy, ale niektórzy się skarżyli że niedziela popołudnie/wieczór to za późno, więc chcieliśmy tym osobom pójść na rękę. Wyszło jak wyszło..."

Byłeś na jakimś spocie w sobotę? Był tylko jeden w zimie.

Jak na razie jest 86:16 i to ma być "coś się robi"? A ten spot z 86 autkami był w sobotę.

Zauważyłeś, że już nikt nie zabiera głosu? Pamiętasz jak długo trwało przygotowanie spota w Jaworniku i ile osób się tam zaangażowało? Kto z tych osób chce coś teraz zrobić? Ile z nich zjawia się na spotach?
Dla mnie wygląda, że dolnośląskie to tylko Wrocław. Resztę regionu masz gdzieś.

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Wysłany: 26-05-2011, 23:36   

Andrzej nie załamuj mnie proszę. Po pierwsze jak jeszcze rozumiałem argument osób(y) spoza wrocławia, iż w niedziele spoty odpadają bo robi się szybko ciemno, a większość osób nie lubi jeździć jak jest ciemno to tego argumentu ni w 5 ni w 10 nie mogę zrozumieć.

Piszesz " Ja później muszę wrócić do domu" - jak każdy i obecnie też nie mieszkam we Wrocłąwiu i mam taką samą odległość co Ty. A przy obecnych godzinach nie ma najmniejszego problemu, żeby wrócić za dnia jednocześnie spędzając parę godzinek w gronie MitsuManiaków.

Po drugie jak cytujesz coś cytuj wraz emotikonami :) A "Masakra jakie spadki" dotyczy porównania Ranking Spotów Regionalnych - Sezon 2010-2011 vs Ranking Spotów Regionalnych - Sezon 2009-2010. Ponadto przypomnę Ci, że rok temu było 45aut.

Pisząc "Dla mnie wygląda, że dolnośląskie to tylko Wrocław. Resztę regionu masz gdzieś." - jeśli mamy do wyboru spoty gdzie jest 10 aut, a spoty gdzie jest 20 aut - to który Ty byś wybrał. Dla mnie odpowiedź jest oczywista. Tam gdzie przyjedzie więcej aut, pojawi się więcej ludzi.

Co do Jawornika i osób z okolic to z przykrością muszę stwierdzić ale od Bicia rekordu w 2010 nie widziałem do tej pory nikogo na żadnym spocie czy tym odbywającym się w sobotę, bądź niedziele. Jedynie Drd1812 i Wowa się pojawili :)

Pytasz "Zauważyłeś, że już nikt nie zabiera głosu?" - tak zauważyłem w końcu od prawie roku nie ma kłótni, jest spokój - no i niestety zauważalna stagnacja na forum.

Piszesz
Cytat:
Pamiętasz jak długo trwało przygotowanie spota w Jaworniku i ile osób się tam zaangażowało? Kto z tych osób chce coś teraz zrobić? Ile z nich zjawia się na spotach?

Pewnie odnosisz się do spota z przed 2 lat tj z 2009 gdzie było 86 aut chyba każdy pamięta tego spota duża zasługa była tu dla Trawkinsa ; ). A ile osób się zjawia na spotach hmmm w ciągu roku z Wrocławia wszyscy się pojawili.

Andrzej tak jak już Tobie kiedyś pisałem, teraz napiszę Wszystkim jeśli macie jakieś uwagi piszcie. Regionem nie jest jeden, dwóch czy trzech moderatorów, a cała reszta osób, biorąca aktywny udział w życiu regionu Dolnośląskiego. Moderator jest od tego aby koordynować to co chce osiągnąć większość osób.

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

D1VenO 
Forumowicz

Auto: galant avance, civic, delsol
Wysłany: 22-06-2011, 07:29   

Mam wrazenie ze to nie jest forum milosnikow marki tylko partia polityczna. Jakies wybory glosowania i programy wyborcze lol

Ja bym proponowal lekko wyluzowac. Spadki odnotowuje sie wszedzie. Kiedys pod mostem millenijnym byla mekka tuningowa. Jaki kolwiek dzien sie zajechalo to bylo pelno grup tjunerskich i pasjonatow. Teraz jest tego znacznie mniej. W niedziele widzialem kilka aut z degeneracji i spora ilosc aut z nowego nurtu raceism.pl no i oczywiscie moja grupa GW.

Nie wydaje mi sie ze za spadek czegokolwiek moze byc odpowiedzialny moderator. To ludzie sa winni bo jak cos jest nowego to jest fajne i interesujace a potem sie nudzi. Teraz tsk ma raceism, rosnie bo jest czyms nowym.

Ja bylem przypadkiem na spocie mitsu, bylo malo autek ale ludzie fajni. Sciagneli mnie z parkingu obok, chcieli utuczyc kielbasa. Ogladneli mi auto. To wlasnie o to chodzi w pasji.

Niestety nie znam nicku jednego pana ktory w/g mnie jest prawdziwym MANIAKIEM mitsu ale to ten pan co z zona i dzieciakami na spoty wpada. Byl jako jedyny z mitsumaniakiw z nami na zlocie w wieruszowie. Bardzo sympatyczna rodzina z pasja. Mysle ze z niego nalezy brac przyklad.

djjarosz 
Mitsumaniak
dorek

Auto: mitsubihsi galant 2,0
Wysłany: 27-06-2011, 11:55   

Pasjonatem mitsu jest nie tylko mój mąż Zbyszek ale prawie cała rodzinka :D , a mój nick to "djjarosz" (czyli Dorota).
Dzięki Michał, w Wieruszowie było super i w przyszłym roku też jedziemy. Pozdrowionka :lol:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi