|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pękający lakier na masce |
Autor |
Wiadomość |
jaga_zkn
Nowy Forumowicz jaga_zkn
Auto: Mitsubishi lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-12-2022, 08:12 Pękający lakier na masce
|
|
|
Witam,
Na masce mojego Misia jakiś czas temu pojawiły sie pajączki na lakierze. Zastanawiam się, nad przyczyną pękania lakieru ?? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24279 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 16-12-2022, 09:17
|
|
|
pod szpachlą jest rdza i zaczyna się rozpychać - pękający lakier to czubek góry lodowej |
|
|
|
 |
jaga_zkn
Nowy Forumowicz jaga_zkn
|
Wysłany: 16-12-2022, 11:00
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | pod szpachlą jest rdza i zaczyna się rozpychać - pękający lakier to czubek góry lodowej |
Kurcze, ale przy aucie nie było nić robione , ani blacharka ani lakier żeby była "szpachla" |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24279 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 17-12-2022, 21:11
|
|
|
Hmmm - to nie wiem. Moja teoria wydawała mi się najbliższa prawdy, ale skoro auto masz od nowości i znasz historię to najlepiej jechać do lakiernika - niech on się wypowie. |
|
|
|
 |
Uwex
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 3265 Skąd: okolice W-wia Śl.
|
Wysłany: 18-12-2022, 09:55
|
|
|
Znam przypadki, że auto z salonu było po naprawach lakierniczych. |
|
 |
jaga_zkn
Nowy Forumowicz jaga_zkn
|
Wysłany: 18-12-2022, 13:00
|
|
|
Uwex napisał/a: | Znam przypadki, że auto z salonu było po naprawach lakierniczych. |
No to mnie nie pocieszyłeś... W takim razie wizyta u lakiernika w najbliższym czasie |
|
|
|
 |
|
|