Nowe Auto ale Czy dobrze wybieram Dealera ??? |
Autor |
Wiadomość |
poznanjunior [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2007, 14:51 Nowe Auto ale Czy dobrze wybieram Dealera ???
|
|
|
Witam,
Mam pytanie poniewaz chce zakupic Lancera 2.0 w Poznań/Baranowo U Dealera AUTO-WACHE co sądzicie o tym sprzedawcy i serwisie poniewaz nie chce sie poprostu przejechac juz raz mialem do czynienia z serwisem Citroen takze stąd moje pytanie co do SERWISU I DEALERA AUTO-WACHE. Z gory dzieki za odpowiedzi wazne bo nie wydaje 50 zł ale sporo wiecej prawda. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2007, 15:14
|
|
|
Obsługa i odpowiedni rabacik powinny też wynagrodzić długą drogę do Grafixu |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2007, 15:14
|
|
|
akbi napisał/a: | Proponuję dealera Grafix z niejakiego .... Białegostoku.
Wiem, że daleko, ale na pewno na tym nie stracisz
Skontaktuj się na PW z "Jackie" w tej sprawie |
Podpisuje sie pod tym co napisal akbi . Wiele osob z forum tam kupowalo auta i sa zadowoleni wiec z cala pewnoscia mozna polecic GRAFIX w Bialymstoku . Pogadaj np z Rafal_Szczecin - on tam kupowalem chyba kilka aut i mial jeszcze dalej niz Ty a zawsze jezdzil wlasnie do Jackiego do GRAFIXU |
|
|
|
 |
poznanjunior [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2007, 15:39
|
|
|
[b]poznanjunior[/
o tochodzi ze tutaj mam dobra oferte nie chodzi mi o cene tylko o ogolnie serwis i sprzedaz bo cenowo jest oki chyba ze ten grafix zjedzie mi z ceny wiecej albo porpostu odda za darmo prawda |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 15-02-2007, 15:42
|
|
|
Meteo napisał/a: | Rafal_Szczecin - on tam kupowalem chyba kilka aut i mial jeszcze dalej niz Ty a zawsze jezdzil wlasnie do Jackiego do GRAFIXU |
nie kilka tylko narazie jedno mowie narazie, bo plany sa wieksze
a w bialymstoku bo hmmm bo tam jest fajnie |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 15-02-2007, 15:53
|
|
|
Zapytać Jackiegomożesz ale chyba nie ma sensu aby salony się licytowały kto zejdzie niżej z ceny Jako, że auto ma być nowe i serwisowane w ASO to podejść trzeba chyba kompleksowo i mieć dobre kontakty na cały okres eksploatacji. Jackiemu chyba niewiele z takiego klienta, który kupi auto tanio a serwisował będzie gdzie indziej. Zresztą pogadajcie ...
Przestrzegam też przed taką sytuacją, gdy salon kusi Cię upustem np. na darmowe przeglądy - to roku okazuje się, że ASO straciło autoryzację i okazuje się, że upust poszedł w ..... Ja niestety tak miałem z ASO Wrocław (Auto OK)
Powtarzam raz jeszcze - dobre kontakty z serwisem to podstawa. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Dyzio i Saba
mitsumaniacy
Auto: ASX 1.6
|
Wysłany: 15-02-2007, 16:38
|
|
|
Tylko Grafix
Może i daleko (mieszkam w Warszawie i mam tu czterech dilerów z serwisami i kilka zapewne bardzo dobre nieautoryzowane warsztaty)ale dobra i fachowa obsługa pomoże i doradzi.
Mam nadzieje również tam kupić kiedyś następnego Misia. |
_________________ Dyzio i Saba ASX 1,6 |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 17-02-2007, 12:11
|
|
|
Zupełnie spokojnie mogę polecić Ci Auto-Wache a w szczególności kontakt z Irkiem Koziołem - sprzedawcą i kierownikiem zamieszania Przy obecnej sytuacji nie mógłbym zaproponować Ci rabatu, który powetowałby podróż, więc nie bierz mnie pod uwagę. Jeżeli pogadasz z Irkiem i powołasz się na rozmowę ze mną (Nazywam się Jacek Łukaszewski, i "dealuję" w Białymstoku) to możesz liczyć na niestandardową obsługę i może lekki rabacik.
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
poznanjunior [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2007, 08:41
|
|
|
Dzieki za porade i polecenie jak juz kupie to sie odezwe napewno do was pozdro all |
|
|
|
 |
|