Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2,5 V6, 1998r, sedan, Nardi Torino, Lipin
Autor Wiadomość
menart1989 
Nowy Forumowicz

Auto: NIC:(
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-09-2011, 21:56   [EAx 97-04] Galant 2,5 V6, 1998r, sedan, Nardi Torino, Lipin

Witam, ogolnie wiem ze nie powinno sie zaczynac tak znajomosci na nowym forum ale od prosby musze zaczac :) Na wstepie pozdrawiam wszystkich posiadaczy galow i prosze o mala prosbe. Mianowicie jutro wybieram sie zobaczyc te autko i chcialbym poznac wasza opinie:)

O to zdjecia furmanki:
http://img233.imageshack....05/72213959.jpg
http://img685.imageshack....13/50767456.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/3888/45706742.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/9485/51307441.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/2995/64757866.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/2907/71255060.jpg

a o to opis :
Kod:
Witam! Na sprzedaż Mitsubishi Galant w rewelacyjnej,rzadkiej wersji NARDI TORINO! Samochód świeżo sprowadzony z Niemiec,kupiony bezpośrednio od 2 właściciela.
Auto bardzo ładnie utrzymane,na chwile obecną nie wymaga wkładu finansowego. Jedno z nielicznych aut na allegro z orginalnym przebiegiem. Najechane ma 210tys. km. ostatni wpis w książce serwisowej przy 195t km.
Rok produkcji to 1998,sprawdzany na stacji diagnostyczniej,nie ma możliwości żeby był to 97! Data pierwszej rejestacji 10/98 ,a produkcji 6/98.
Wyposażenie: Jasna skórzana tapicerka,beżowa tapicerka na podłodze +dywaniki w bananowym kolorze, elektrycznie regulowane fotele przednie,podgrzewane fotele przednie, skórzane zaglówki, 2 podłokietniki, piękna marszczona skóra na boczkach drzwi,
kierownica NARDI-skóra+drewno -rarytas!!,nakładki na progi w chromie z napisem "GALANT", elektrycznie sterowany szyberdach,ALUFELGI 17, klimatronik(sprawny,po serwisie w 2010roku), 4 elektryczne szyby, wspomaganie kierownicy, centralny zamek, skladane lusterka, abs, podgrzewane lusterka, elektrycznie regulowane lusterka,
tempomat, radio+ 6 głośników+elektryczna antenta. KSIĄŻKA SERWISOWA!!,przeglądy,TUV'y i inne dokumenty Niemieckie potwierdzające pochodzenie,oraz przebieg!

W ostatnim czasie w aucie zostało wymienione sprzęgło, hamulce,amortyzatory przednie,elektryczna antena,

Samochodem można poruszac się po terenie Polski po wykupieniu ubezpieczenia(koszt 90zł-ubezpieczenie miesięczne).

Silnik 2.5 V6 163 PS-najbardziej poszukiwany w tym modelu!

Auto sprowadzone z Niemiec do opłat (do ceny należy doliczyc 2000zł).
8300 zł do uzgodnienia.

Ogolnie model ten sam jak w opolu, opis niemalze identyczny, aczkolwiek troszke sie rozni pupka.

Rozmawialem z gosciem i powiedzial ze nie wychodzi zadna rdza na nadkolach, ze to zabezpieczyl. Ogolnie mowil ze zajmuje sie handlem galantami i specjalizuje sie w ich mechanice. Dowiedzialem sie takze, ze skrzynia biegow jest odnawiana.

Czy waszym zdaniem warto ogladac to autko i czy napewno oplaty wyniosa 2000pln ?

Z gory dzieki za pomoc

Krystian99 
Mitsumaniak

Auto: Galant
Wysłany: 15-09-2011, 23:07   

Ze zdjęć za wiele nie można powiedzieć wygląda nawet całkiem całkiem co do tych opłat to nie wiem czy zmieścisz się w tych 2000zł sama akcyza jest 18%

Miłych zakup Pozdrawiam

menart1989 
Nowy Forumowicz

Auto: NIC:(
Wysłany: 17-09-2011, 10:37   

hmmm zrobiłem dosyć głęboki rekonesans telefoniczny z gościem i w odpowiedzi usłyszałęm "czego się pan spodziewa po tym aucie" a na pytanie jak wyglądaja kielichy właściciel powiedział "ja bym takiego auta nie chciał" przyznał też, że rdza w innych miejscach temu auto nie jest obca. Mimo, że wersja jest naprawdę super (nordi torino) to chyba jednak podziękuję :( i dalej jestem z dylematem bo nie mogę znaleźć dla siebie gala

Krystian99 
Mitsumaniak

Auto: Galant
Wysłany: 17-09-2011, 15:29   

Szukaj a znajdziesz napewno ja swojego szukałem z 8 miechów ;) a koleś jak ma problem by odpowiedzieć na pytania i się boczy to go olej :twisted:

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 17-09-2011, 22:07   

było już powtarzane setki razy. galant za 10 tys nigdy nie będzie cud maliną i zawsze będzie trzeba w niego włożyć na start. chcesz dobrego galanta dołóż 6 może więcej kawałków i od tej kwoty wybrzydzaj że jest rdza czy inne minusy.

danielxc717 
Forumowicz

Auto: w poszukiwaniu gala 2.0/ 2,5v6
Wysłany: 22-09-2011, 07:00   

Derpin napisał/a:
było już powtarzane setki razy. galant za 10 tys nigdy nie będzie cud maliną i zawsze będzie trzeba w niego włożyć na start. chcesz dobrego galanta dołóż 6 może więcej kawałków i od tej kwoty wybrzydzaj że jest rdza czy inne minusy.

Ja szukałem 3 miesiące gala/bmw e39

Plusy gala to napewno "ryj" :D jednostki które są elastyczne no i masa auta która jest o wiele niższa niż e39. Minusami jest rdza gdzie występuje nie tylko na kielichach i nadkolach ale i atakuje w wielu już egzemplarzy wsystkie drzwi a co się dzieje głębiej to już też pewnie niefajna rzecz.

Plusami e39 jest ogromnie mocna blacha. Ryja też ma fajnego, w cenie 14tys spokojnie się kupi 98r w bardzo dobrym stanie. Auta w śrdoku nie słychać jest świetnie wyciszone ma hamulce brzytwy w porwónaniu do gala nawet 2 tłoczkowego. Kupe miejsca (narzekają ze z tyłu mało) w galu jest mniej. Prowadzenie bmw a galanta to 2 światy. No ale np amortyzator kosztuje 400zł piasta 360 zł i inne rzeczy eksploatacyjne są droższe. Wiele rzeczy jest w bardzo przyzwoitej cenie. Bynajmniej zaoszczędze grube setki zł na lakiernika. Ale teraz nie kupił bym gala głównie jeśli chodzi o rdzę bo to co widziałem to jest masakra.. Po każdej zieme się modlić zeby nie było pęcherzy to jest chore trochę. Sorry za OT :D

SWEEPER 
Mitsumaniak

Auto: Outlek + Landcrusier +cari
Wysłany: 23-09-2011, 20:24   

EDIT: Oferty sprzedaży zamieszczamy w dziale sprzedam.
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 27-09-2011, 22:45, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu