Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przekładka czy seria??
Autor Wiadomość
adik1286 
Mitsumaniak
:)

Auto: Mondeo 1,6 16V 98r.
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 01-11-2011, 01:49   Przekładka czy seria??

Siemka maniaki.
Mam do Was takie pytanie.
Otóż podobają mi się Carismy 2 generacji te w nowej budzie, jednak co do wnętrza bardziej podoba mi się to z 1 generacji.
Na allegro kiedyś widziałem nową Cari z wnętrzem od starej wersji.
Stąd pytanie:
Czy wychodziły fabrycznie takie Cari ze starą deską czy to po prostu ktoś przełożył sobie dechę na tą starszą??
Pytam bo szukam właśnie takiej wersji(o ile taka istnieje), ale nie wiem czy jest sens.
Z góry dzięki za pomoc

doggerss 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-11-2011, 02:17   

Sądze, że nie ma takie wersji. Pytalem tez juz o taka mozliwosc ale tylko potwierdzono moje podejrzenia. Ja sam jestem teraz w trakcie zalatwiania spraw z kupnem Cari(jest to jak sie okazuje 1.8 GDI LX) z tym ze przod ma poliftowy a cala reszta jest z wersji przed. Skąd się to tak wzięło to nie wiem - w karcie pojazdu chyba nie umieszcza sie takich adnotacji a jesli tak to ktos tego nie zrobil.

Jeśli widzialeś coś to sądze ze ktos sobie przerobil.

Szukalem tez na necie zdjec czy czegokolwiek co by pokazalo mozliwosc jakis wersji przejsciowej ale nic takiego nie znalazlem.

Odpowiedz do tematu