|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Pilot centralnego zamka |
Autor |
Wiadomość |
jaxan
Mitsumaniak

Auto: Carisma, Colt, L300
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 256 Skąd: Rzeszów - Niechobrz
|
Wysłany: 04-07-2007, 15:45 [Cari 1.6] Pilot centralnego zamka
|
|
|
Witam!
Zastanawiam się nad pewną rzeczą. Otóż zauważyłem, że zamki w moim Miśku się już delikatnie zużyły i momentami kluczyk się blokuje i nie chce się przekręcić. Pomyślałem, że fajnie było by mieć zamek na pilota. Przyzwyczaiłem sie do tego dobrodziejstwa, gdyż mam pilocik w mondeo i mi też teraz tego trochę brakuje. Da się coś takiego zamontować do standardowego centralnego zamka, czy trzeba cały wymienić? Może ktoś już robił coś takiego i podzieli się swoim doświadczeniem - co, gdzie i jak. |
|
|
|
 |
phixius
Mitsumaniak Gotów do lotu ;)
Auto: Carisma 1,8 GLS, CJO 1,3 Jazz
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 181 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 05-07-2007, 07:35
|
|
|
Temat z tego pamiętam był już przerabiany. Wystarczy centralka do sterowania zamkiem centralnym z pilotami. Koszt od 80 zł w górę. Co do założenia, nie wypowiadam się bo mam znajomego elektronika i to on mi zakładał. Wiąże się z ingerencją w kable, więc nie chciałem ryzykować... |
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 05-07-2007, 08:35
|
|
|
Znajdź sterownik, który będzie spełniał Twoje oczekiwania i porozmawiamy co gdzie i jak
Listę znajdziesz tutaj |
|
|
|
 |
|
|