Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Polecane Warsztaty
Autor Wiadomość
gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-05-2006, 11:37   Polecane Warsztaty

..Moze bdziemy tu wpisywać dobrych mechaników i polecane warsztaty.
Ja szukam bezkutecznie dobrego gaziarza do holendra w okolicach Rzeszowa - pasuje mi wyczyścic instalacje i wyregulować bo na wolnych nie zabardzo chce pracować- jak narazie nikogo nie mam :cry: :cry: .
Oprócz tego chciałbym zrobic lepszy przegląd furki i parę drobnych napraw, tylko jakoś do Dilera do Boguchwały nie zabardzo mi sie uśmiecha jechać.

kupujepolskieprodukty.pl

dany-ct
[Usunięty]

Wysłany: 14-05-2006, 13:58   

kiedyś goście w bliznym byli nieźli , ale teraz się zozstali jeden został w bliznym a drugi
przeniusł sie do krosna , jak mi spaprali rozrząd to do nich pojechałem i mi naprawili ,
no ale wydaje mi się że od początku to też by tak ten rozrząd założyli ( wałki balansowe )
ale puki co to dlamnie naj ... warsztat w okolicy :)

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Wysłany: 14-05-2006, 19:57   

..korzystał ktoś z usług firmy AWRES S.c. 35-326 Rzeszów, ul. Nowowiejska 7B,
chce sie do nich wybrać na sprawdzenie instalacji gazowej Prins i ewentualne regulacje tylko nie wiem czy warto im zaufać?? ma ktoś jakieś doświadczenia??

kupujepolskieprodukty.pl

cyklista 
Mitsumaniak

Auto: Space Star 1,6 Comfort
Wysłany: 16-05-2006, 18:17   

Awres ma opinie raczej dobre. I zajmują sie równiez prins. Ale tam nie bylem bo instalacja swieża i zakladana w ASO Kraków.

dany-ct
[Usunięty]

Wysłany: 17-05-2006, 09:52   

mój silnik ( razem z autem ) leży rozebrany w Kańczudze , zmiana uszczelek i pierścionków
zobaczymy jak im pujdzie , z rozrządem wolałem im odrazu tłumaczyć niż potem jeździć
na poprawki 80 km odemnie , a co do gazu to normalnie diabli mnie biora , założyłem
wtrysk gazu OMEGAS w przybyszówce gość zachwalał i namówił mnie na lepszy parownik
że nie brakło mu mocy i się nie przełanczał ......... i się przełancza jak mu ostro depne
to znowu na bęzynie oki a na gazie to czasami szarpie na niskich obrotach , to ruszyć
z krzyżówki szybciej trudno , mam cali z zwykłą instalką i jeździ super , a to za tyle kasy ......
niewiem co jest gazownik oczywiście wymyśla to to padło to cewka to przepływomież i tak
zciemniają :roll:

ale się rozgadałem :mrgreen:

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Wysłany: 20-11-2006, 09:23   

..co do Awers to opinia moja jest raczej ani na plus ani na minus... jak bym chciał założyć to niema problemu zaraz umawiaja termin , natomiast jak chciałem przyjechać na regulacje i przegląd mojej starej instalacji to panowie:
- no wie pan niemamy oprogramowania,
- no wie pan my tylko od IV generacji robimy,
- no wie pan mamy kolejki trzeba długo czekać,
- no wie pan i części trzeba zamawiac i dlugo trzeba czekać
- no wie pan a cześci drogie,
jednym słowem założyć i ewentualnie serwis nowych instalacji, tylko mnie cho...a bierze jak słyszę że najpierw musi być komputer zeby cos zrobić...

a tak do polecenia, instalacje zrobiłem w Krakowie:
firma: Autogaz Holandia Józef Dudzianiec
Wegrzce 301 , gm. Zielonki
tel. 122858301

plus:
+widac panowie sie znaja, robia rozne instalacje, u mnie dobrze zrobili
+kolejka duza wiec raczej klientów sporo
+z tego co zauwazylem to fachowo przystepuja do roboty, w warsztacie czysto i posłuch jest
+własciciel sam zadzwonił do Awres'u zeby pogadac i probował ich namowic do zrobienia mi instalacji, co bym nie musiał jezdzic po krakowie,

minus:
-troche małomówni, tzreba z nich wyciagać w czym problem i co tzreb zrobić,
-brak konsultacji z klientem co do wymiany częsci - u mnie wymienili krokowca (cena 500zł) bez konsultacji mimo że byłem na miejscu
- ceny cześci wysokie

kupujepolskieprodukty.pl

wegiel
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 08:35   

Ja na codzien siedze w Krakowie ale pochodze z podkarpacia i moge polecic ASO w Boguchwale - jest tam dwoch mechaniorow od X lat i sa naprawde ok.

A i tak ceny tam sa nizsze niz u pana "Stasia" na wsi pod K-owem.

kaem74
[Usunięty]

Wysłany: 25-05-2007, 22:55   

Witam, mam problem z pracą silnika na wolnych obrotach, szczególnie odczuwalna nierówna praca na zimno. Zastanawiam sie gdzie sie udać z tym problemem: ASO Boguchwała, Autoklinika Boguchwała Włoch (byłe ASO Mitsubishi) czy może polecicie kogoś innego. Pozdrawiam.

Krzysztof

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 26-05-2007, 17:46   

Włocha omijaj jak już to ASO aktualne... ale skoro masz DID'a to lepiej do serwisu renówek jedź albo do majstrów obyczajnych w renówkowych dizlach.

kaem74
[Usunięty]

Wysłany: 27-05-2007, 11:20   

saphire napisał/a:
Włocha omijaj jak już to ASO aktualne... ale skoro masz DID'a to lepiej do serwisu renówek jedź albo do majstrów obyczajnych w renówkowych dizlach.

dzięki za info, muszę się zastanowić, bo jak pewnie każdy nie chcę wydawać kasy na darmo...

Krzysztof

wegiel
[Usunięty]

Wysłany: 30-05-2007, 21:05   

Moje auto wyjechalo z salonu w Boguchwale i tam bylo serwisowane. Nie moge powiedziec nic zlego o mechanikach, polecam

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 30-05-2007, 21:44   

Salonu Automarketu czy Włocha? Ja na Automarket tez nie narzekam - miśka mi zrobili jak trzeba.

wegiel
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2007, 16:43   

Nie doprecyzowalem :) - chodzilo o automarket.

Elektroniki nigdy tam nie robilem ale jesli chodzi o mechanike to chyba goscie kumaci tam pracuja.

kaem74
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2007, 22:25   

Przegląd i wymianę elementów zawieszenia to zrobi każdy warsztat i może nawet całkiem nieźle :lol: ale przy usterce mojego silnika to już chyba trzeba trochę podumać i tego sie obawiam żeby ktoś nie grzebał bez sensu po całym układzie wtryskowym i może jeszcze głębiej :|

gabi
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2007, 12:58   

Korzystałem z serwisu w Boguchwale. Wymiana paska rozrządu i napinacza. Zapłaciłem tyle co u mechanika w Przemyślu. Dali mi gwarancję na prawidłowe założenie czego inny mechanik mi nie dawał. Tylko przebieg dali mniejszy (na pasek) bo miałem swój. Uważam że ten serwis jest w porządku. Ciekawe tylko jak się sprawią przy innych wymianach czy naprawach.

Odpowiedz do tematu