|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] kopułka palec |
Autor |
Wiadomość |
owca87
Forumowicz
Auto: Carisma 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-12-2011, 21:10 [Cari 1.6] kopułka palec
|
|
|
jak wymienic kopulke z palcem zamowilem juz nie bede miał duzego problemu ? |
_________________ owieczka |
|
|
|
 |
Radeon
Forumowicz Radeon

Auto: Lancer 4g92, Galloper 2,5 TDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 119 Skąd: dolny śląsk
|
Wysłany: 07-12-2011, 22:10
|
|
|
Hej.będziesz potrzebował krótkiego śrubokręta gwiazdkowego, WD40(nie posmarujesz to nie pojedziesz) .I kluczyk nasadowy zdaje się 7. pozaznaczaj sobie kable taśmą i ponumeruj 1,2,3,4.Na kopułce powinna być numeracja. Dwie śruby trzymają kopułkę-łatwo się to odkręca(u mnie używałem krótkiego "szrałbcojga" i klucza płaskiego 7).Wcześniej ściągnij wszystko co przeszkadza, u mnie zdaje się rura dolotowa, którą zdemontowałem...ale nie pamiętam dokładnie.Palec ustaw sobie w miejscu np 1 kabla.Palec ściąga się ot tak (nie jest przykręcony jeno wciśnięty). Zapsikaniu WD, trzeba trochę siły użyć.Montujesz wszystko i już |
_________________ Biorę udział w akcji: "Nie piszę poprawnie, ale sam reperuję swoje auto" |
|
|
|
 |
|
|