VI ZLOT POSIADACZY MITSUBISHI '' MITAUTO 2005 " |
Autor |
Wiadomość |
rafi [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2005, 18:32 VI ZLOT POSIADACZY MITSUBISHI '' MITAUTO 2005 "
|
|
|
Witam serdecznie.Klub MITAUTO ma zaszczyt Zaprosić na VI zlot posiadaczy
Mitsubishi "MITAUTO 2005".
Spotkanie odbędzie się 04 września 2005r.(Niedziela)w Piotrkowie
Trybunalskim na terenie Klubu t.j. ul.Michałowska 33.Początek zlotu
godz.15.00.
PROGRAM ZLOTU
- Powitanie zlotowiczów po JAPOŃSKU &nbs p; - Wybór najładniejszego
samochodu.
- Prezentacja "DRAGSTERÓW MITSUBISHI" & nbsp; - Konkursy sprawnościowe
dla dorosłych.
- Konkursy rysunkowe i pamięciowe dla dzieci - Grll ,ognisko oraz dobrą
muzykę
- Dla najmłodszych do dyspozycji boisko do gry w piłkę nożną i siatkową.
Zapewniamy pole namiotowe z bierzącą wodą oraz bezpieczny parking.
(tel.601 66 90 92 MARIUSZ)
( 508 213 998 RAFAŁ ) |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-08-2005, 18:35
|
|
|
No będę |
Just think...
. |
|
|
|
 |
young
moderator mitsumaniak jaki tu spokój...

Auto: ISF
|
Wysłany: 01-09-2005, 09:46
|
|
|
KUFAJKA!!!! A mnie nie będzie, jadę z rodzinką na wakacje
bez sensu |
|
 |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
|
Wysłany: 01-09-2005, 11:05
|
|
|
qrde i mnie nie będzie . Chociaż masz wielką ochotę . Ale mam już inne plany na weekend , których nie mogę odwołac |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
rafi [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2005, 17:19
|
|
|
PANOWIE NA ZLOCIE BĘDZIE POKAZANY NASZ NAJNOWSZY PRODUKT
MIANOWICIE MITSUBISHI LANCER 1.4 GLX ROCZNIK 1982 NAPĘD NA TYLNĄ OŚ. ROZMIAR OPON PRZÓD 275 x 75 x 22 od STARA 200 TYŁ OPONY OD CIĄGNIKA ROLNICZEGO URSUS . AUTO ZOSTAŁO WYPOSAŻONE W JESZCZE JEDNĄ SKRZYNIĘ BIEGÓW , OBECNIE POSIADA 20 PRZEŁOŻEŃ DO JAZDY W PRZÓD ORAZ 9 DO JAZDY W TYŁ. POKONUJE KAŻDY TEREN. JEDYNE TAKIE AUTO W POLSCE !!!!!!! I DO TEGO JEŹDZI..
BĘDZIE TEŻ MOŻNA OBEJRZEĆ ZBIORY JEDNEGO Z ORGANIZATORÓW OCZYWIŚCIE WSZYSTKIE RZECZY WYPRODUKOWANE PRZEZ FIRMĘ MITSUBISHI .
MIĘDZY INNYMI : TELEWIZORY, MAGNETOWIDY , WZMACNIACZE, MAGNETOFONY, CD, TEL.FAX, MODELE AUT I SAMOLOTÓW , WIDOKÓWKI , PROSPEKTY, I WIELE INNYCH RZECZY POSIADANYCH PRZEZ PANA MARIUSZA. ( DODAM TYLKO , ŻE JEST ON TYPOWYM MANIAKIEM MITSUBISHI KTÓRY POSIADA W DOMU LUSTRO W KSZTAŁCIE TRZECH DIAMENTÓW , PÓŁKI WISZĄCE NA CD W KSZTAŁCIE TRZECH DIAMENTÓW , KWIETNIKI PRZED DOMEM W KSZTAŁCIE I TAK DALEJ DŁUGO TRZEBA BY WYMIENIAĆ PO PROSTU TRZEBA ZOBACZYĆ)
NIE ZABRAKNIE RÓWNIEŻ KONKURSÓW Z NAGRODAMI I DLA TYCH MAŁYCH JAK I STARSZYCH UCZESTNIKÓW.
OSOBY CHĘTNE DO ROZEGRANIA MECZU PROSZONE SĄ O ZABRANIE ODPOWIEDNIEGO OBUWIA.
DO ZOBACZENIA NA ZLOCIE
POZDRAWIAM
RAFI „MITAUTO’’
|
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2005, 17:28
|
|
|
Byliśmy tam mocną ekipą 2 lata temu. To prawda. Mariusz i cała reszta to Mitsu-zboczeńcy (w całym pozytywnym znaczeniu tego słowa). A ich park maszynowy jest doprawdy imponujący. Bardzo wszystkich zachęcam do odwiedzenia piotrkowa |
|
|
|
 |
ChiKenn [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2005, 01:10
|
|
|
ok, wiec tak na 90% jada do Was dwa eclipsy i carisma.... i byc moze audi a3 - mam nadzieje ze nie bedzie Wam przeszkadzac fakt ze to nie mutsu? |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 04-09-2005, 16:37
|
|
|
Tak na gorąco (choć mnie tam nie ma) to zjechało się ok. 40 aut!!! Czyli Super wynik!!!
Gratuluje i życzę udanej imprezy.. Wkrótce parę newsów dot. Mitsumaniaków i MitAuto:)
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
|
Wysłany: 04-09-2005, 23:29
|
|
|
Zatem pierwsza krótka relacja. Jak zwykle było FANTASTYCZNIE!!!
Koledzy z MITAUTO wzorowo przygotowali imprezę, jak zwykle bardzo rodzinnie. Każdy znalazł coś dla siebie, dzieciaki pod fachowa opieką. Aut pełen parking. Był równiez DODGE pickup!! Co za maszyna!! W zawodach przeciągania liny z Canterem nieźle dawał sobie radę lecz trzy diamenty nie dały za wygraną
Muszę jeszcze "szczelić" ukłon w kierunku Matejki i jego kolegi Zaskoczył mnie, a jednocześnie zawstydził postawą w wyscigu na 150m. Promocja bezpiecznej jazdy była przekonywująca i skłoniła mnie do bezpiecznej jazdy w drodze powrotnej
Dzięki raz jeszcze wszystkim za super zabawę i niezapomniane.. tu znów musze wtrącić... JAK ZWYKLE... wrażenia...
Niech moc mitsudiamentów będzie z Wami!! |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
jezyk [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2005, 09:26
|
|
|
Doprawdy bylo bardzo przyjemnie, choc na wstepie tescik z wiedzy do latwych nie nalezal
Pogoda byla super i w polaczeniu ze wspanialymi uczestnikami, familihjna atmosferka po raz kolejny pozwolily wspaniale spedzic niedzielne popoludnia. Moc atrakcji oraz duzy nacisk na zabawe maluchow to staly punkt tej imprezy.
MARIUSZ - jestes Wielki!!!!!
Mam nadzieje ze za rok znowu sie spotkami a Ci co w tym roku nie dotarli pokaza sie w zdwojonej ilosci
Moominek napisał/a: |
Muszę jeszcze "szczelić" ukłon w kierunku Matejki i jego kolegi Zaskoczył mnie, a jednocześnie zawstydził postawą w wyscigu na 150m. Promocja bezpiecznej jazdy była przekonywująca i skłoniła mnie do bezpiecznej jazdy w drodze powrotnej
|
No Moominku, jesli jazde w drodze powrotnej ze srednia predkoscia 140 km/h uwazasz za bezpieczna jazde to az strach pomyslec jak jezdziles z rodzinka przed ta lekcja pokory |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 05-09-2005, 21:46
|
|
|
Oj... to tylko na prostej, na ograniczeniach przecież zwalniałem |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 05-09-2005, 22:28
|
|
|
Moominek napisał/a: | Muszę jeszcze "szczelić" ukłon w kierunku Matejki i jego kolegi Zaskoczył mnie, a jednocześnie zawstydził postawą w wyscigu na 150m. Promocja bezpiecznej jazdy była przekonywująca i skłoniła mnie do bezpiecznej jazdy w drodze powrotnej |
dzieki, dzieki, nie zawsze musi znaczyc ze mlody to szalony chociaz chikenn z tribalem pewnie co innego powiedza ,
ale jesli o zloty chodzi to bez urazy dla nikogo ale ten niedzielny nie przekonal mnie bo po pierwsze - przeciaganie liny dwoma autami, a ludzie stali 2m od liny, nie chce myslec co by bylo gdyby strzelila,
druga rzecz dzieciaki po 140cm wzrostu jezdzace po polu zielonym pajero pozniej sie wbily miedzy auta, a nikt nawet sie nie zainteresowal,
trzecia rzecz praktycznie kazdy z kierowcow chodzil z piwkiem w reku,
czwarta czarny eclipse 1G mial fajne slicki ,
reszte dodam gdy zabierze glos w tym temacie pewien dwumetrowy czlowiek
ciekawe czyje te space stary
co to za auta?? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 05-09-2005, 23:46
|
|
|
a ten biały najlepszy |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

|
Wysłany: 06-09-2005, 08:29
|
|
|
Ad. wypowiedź Matejki...
W zielonym pajero rzeczywiście jeździły dzieciaki???? Podziwiam właściciela zatem, ja tam swojego bym nie dał Przecież dla dzieciaków do jazdy był colt tylko z pierwszym biegiem i tylko i wyłącznie pod opieką osoby dorosłej.
Co do liny, to rzeczywiście strach był w momencie kiedy ludzie byli na pace, sam spadałem pierwszy.... IMHO fizyka rzuciła by ją na autka, a nie na ludzi.. oczywiście to kwestia dyskusyjna....
No a pyfko w ręku nie oznacza pijany. Zauważ, że większość kierowców była z okolic, a impreza ciągnie sie do późnego wieczora, więc piwko w południe nie oznacza pijany na wieczór. No ale tu akurat trzymam Twoją stronę, bo mi tez widok ten dawał do myślenia... Generalnie można mieć wiele uwag do zlotu tego, jak i każdego innego ale myślę, że koledzy z Piotrkowa zorganizowali zlot na poziomie pomimo braku wsparcia z zewtrz...
A ten czerwony obok eclipsów, jak wjeżdżał to... powaga... myślałem, że to EVO wjeżdża |
|
|
|
 |
jezyk [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2005, 08:56
|
|
|
Moominek napisał/a: | Oj... to tylko na prostej, na ograniczeniach przecież zwalniałem |
ale tylko nieznacznie co zanizylo srednia do 140 km.h |
|
|
|
 |
|