|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Namiary na komputer |
Autor |
Wiadomość |
marcin3000333
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.0DID 2005
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2011, 20:41 Namiary na komputer
|
|
|
Koledzy pomóżcie gdzie w Wawie mogę się udać ze swoim Grandisem by podjęli go pod kompa ale nie takiego ogólnego(kombajn|)bo na takim już byłem i mam błąd P0487 czyli podobno klapa przepustnicy się zacina !!!lecz szukam kogoś kto będzie miał możliwość pokazać poszczególne parametry danej czesci np.turbiny przepustnicy?zna ktos ?Nie chce kupowac nowej bo kosztuje 1000zł bez 20żł a tu się okaże ,że to jednak nie ona!!pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 21-09-2011, 21:05
|
|
|
Masters - szpec od diesli i przy okazji tuner.
http://tdi-tuning.pl/home.htm |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
w_dobro
Forumowicz

Auto: Grandis 2.0 DID 2006 Raliart
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 91 Skąd: Mielec
|
Wysłany: 26-09-2011, 14:36
|
|
|
Kolego na bank przepustnica.. moja przycinala się przy 85 tys km przejechane i kupiłem nową tylko błagam nie szukaj w ASO Mitsubishi tylko po numerze VW a jeszcze lepiej po producencie czyli firmie Pierburg, z tego co pamiętam za swoją zapłaciłem 350 PLN brutto |
|
|
|
 |
|
|