|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szukam lakiernika z Elbląga |
Autor |
Wiadomość |
chesy
Mitsumaniak
Auto: CARISMA '98 1.8GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-08-2011, 12:55 Szukam lakiernika z Elbląga
|
|
|
Co polecacie? |
|
|
|
 |
daron64
Mitsumaniak
Auto: S40 2.0 bez T
Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 275 Skąd: szerokopojete okolice Elblaga/Braniewa
|
Wysłany: 12-03-2012, 21:42
|
|
|
I jak kolego znalazles kogos wartego polecenia? |
|
|
|
 |
chesy
Mitsumaniak
Auto: CARISMA '98 1.8GDI
|
Wysłany: 16-03-2012, 09:48
|
|
|
Co do dobrego lakiernika to mam znajomego w malborku, ale też się ceni. W sumie to miałem progi do zrobienia i stwierdziłem, że lepiej zrobić to samemu kupując zestaw na allegro spray, podkłady itp. Tak w ogóle czasami chyba widzę twoją carisme pod kerfurem. |
|
|
|
 |
daron64
Mitsumaniak
Auto: S40 2.0 bez T
Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 275 Skąd: szerokopojete okolice Elblaga/Braniewa
|
Wysłany: 17-03-2012, 07:11
|
|
|
Chyba jednak nie moja. Ja w el jestem czesto, bo mam pod el dziewuche, ale jestem jednak na tyle rzadko, ze raczej watpie zebys na moja trafil. Zreszta teraz Cari sie porobilo jak psow na smietniku, albo po prostu wczesniej jak sie nie mialo to tak sie tego nie zauwazalo. Ja juz widzialem robote takich co malo biora i takich co sie cenia i po prostu strach oddawac auto komus. U mnie w okolicy(braniewo, pieniezno) nie ma komu dac samochod. Olsztyn jest mi nie specjalnie po drodze i dlatego o el pytalem. |
|
|
|
 |
|
|