|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
skrzynia biegów |
Autor |
Wiadomość |
alexx_ex1
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Runner
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-10-2011, 18:51 skrzynia biegów
|
|
|
Witam ma m problemy ze skrzynią 1 wchodzi tylko na postoju,redukcja z3 na 2 prawie niemożliwa 3 zgrzyta 4-5 norma..Space runer 2000 rok, -2,0 l silnik...Symbol skrzyni F5M422V5a(XLI205) jak odczytałem , mam na oku używkę F5M422F(8NA) ale nie jestem czy będzie pasowała...Czy ktoś wie coś więcej na ten temat zamiany skrzyni.. |
|
|
|
 |
Kamil_Ziomek
Mitsumaniak
Auto: EA2A 1998
Pomógł: 8 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 648 Skąd: Żyraków
|
Wysłany: 28-10-2011, 11:12
|
|
|
Lepiej zrób remont tej skrzyni co masz bo po 200 tyś każda ma problem z łożyskami więc tą używaną co kupisz to też będziesz musiał wyremontować . W dziale Galant EAxx jest temat o manualnych skrzyniach biegów. Na początek zmień olej. |
_________________ Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika.
 |
|
|
|
 |
rus_one
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Gru 2006 Posty: 728 Skąd: Kostrzyn
|
Wysłany: 29-10-2011, 21:19
|
|
|
Nie tylko łożyska. Po objawach bardziej synchronizacja.
A 1 ma wchodzić na postoju |

Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
|
|