|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gal by Kubus |
Autor |
Wiadomość |
kubus
Mitsumaniak
Auto: Ex - Galant ; S-Max
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Lis 2011 Posty: 217 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 21-01-2012, 22:02 Gal by Kubus
|
|
|
Witam !
na forum jestem juz jakis czas,ale nigdy nie bylo czasu opisac swojego Misia ,takze robie to teraz
Gala kupilem na alu 16 od Colta , obecnie zalozone stalowki 15 na zime. Maja byc 17`Gala-ntowe. Szyby wszystkie sa juz czarne ,takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... ). Audio : jednostka radiowa to blizej mi nie znany odtwarzacz CD/MP3 firmy LG , glosniczki poki co zostaja oryginalne Mitsu ,dolozony wznacniacz + skrzynia Clarion (coniektorzy widzieli na SPO-cie ), radio moze w przyszlosci zostanie zmienione na nowe ,poki co zostaje takie jest ,bo ladnie gra Czekam obecnie na sprezyny od Avance-a ,takze autko pojdzie w dol. Antene od radia musze wymienic na nowa bo tej sie juz "nie chce" wsuwac i wysuwac... w planach jest zamontowanie anteny CB na stale na klapie-obecnie magnes na dachu. W przyszlosci moze jak sie uda wejdzie skrzynia aut 5 biegowa z tiptroniciem-obecnie fabryczna czworka. Moze jakis stozek pod maska ,albo cus jeszcze.. To by bylo na tyle ,jak cos mi jeszcze przyjdzie do glowy to dopisze ). Wyposazenie -wersja GLS.
 |
_________________ KMM 02797
 |
|
|
|
 |
luckyluck
Mitsumaniak

Auto: EA5W V6 Avance '99
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Wrz 2008 Posty: 960 Skąd: Znad Pilicy
|
Wysłany: 22-01-2012, 10:36
|
|
|
kubus napisał/a: | Szyby wszystkie sa juz czarne ,takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... ). |
To chyba dopiero teraz masz na głowie. Ale z tymi ciemnymi szybkami rasowo się prezentuje. |
_________________ Bydlak
 |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 23-01-2012, 10:41
|
|
|
kubus napisał/a: | takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... ) |
nie dziwie się, i o ile popieram przyciemnienie szyb przednich możliwie najjaśniejszą folią, to robienie na nich smoły to proszenie się o kłopoty...
poza tym dobrze mu leży ta felga z colta. |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 23-01-2012, 11:14
|
|
|
kubus napisał/a: | Szyby wszystkie sa juz czarne ,takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... ) |
mija się to z celem... kwestia co ile będziesz musiał sobie odbierać dowód...
jak szaleć to szaleć:
http://www.youtube.com/wa...player_embedded |
|
|
|
 |
emilio_09
Mitsumaniak

Auto: Mirage
|
Wysłany: 23-01-2012, 12:06
|
|
|
świetna jest ta felga, strasznie mi się podoba to zestawienie, w końcu coś innego |
_________________ Mój Mitsubishi Mirage 1988
 |
|
|
|
 |
kubus
Mitsumaniak
Auto: Ex - Galant ; S-Max
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Lis 2011 Posty: 217 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 23-01-2012, 20:59
|
|
|
Derpin napisał/a: | nie dziwie się, i o ile popieram przyciemnienie szyb przednich możliwie najjaśniejszą folią, to robienie na nich smoły to proszenie się o kłopoty...
|
Derpin , przod nie jest zrobiony na smole jest jasniejszy od tylu
Saqu napisał/a: | mija się to z celem... kwestia co ile będziesz musiał sobie odbierać dowód...
|
Saqu co sie mija z celem ? dowod pierwszy raz mi zabrali , w P-niu i okolicy nie czepiaja sie tak do szyb..aa w Stolicy.. jedna wizyta i juz
emilio_09 napisał/a: | świetna jest ta felga, strasznie mi się podoba to zestawienie, w końcu coś innego
| emilio_09 felgio sa do sprzedania jakby co |
_________________ KMM 02797
 |
|
|
|
 |
|
|