Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gal by Kubus
Autor Wiadomość
kubus 
Mitsumaniak

Auto: Ex - Galant ; S-Max
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-01-2012, 22:02   Gal by Kubus

Witam !

na forum jestem juz jakis czas,ale nigdy nie bylo czasu opisac swojego Misia ,takze robie to teraz :)

Gala kupilem na alu 16 od Colta , obecnie zalozone stalowki 15 na zime. Maja byc 17`Gala-ntowe. Szyby wszystkie sa juz czarne ,takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... ). Audio : jednostka radiowa to blizej mi nie znany odtwarzacz CD/MP3 firmy LG , glosniczki poki co zostaja oryginalne Mitsu ,dolozony wznacniacz + skrzynia Clarion (coniektorzy widzieli na SPO-cie ), radio moze w przyszlosci zostanie zmienione na nowe ,poki co zostaje takie jest ,bo ladnie gra Czekam obecnie na sprezyny od Avance-a ,takze autko pojdzie w dol. Antene od radia musze wymienic na nowa bo tej sie juz "nie chce" wsuwac i wysuwac... w planach jest zamontowanie anteny CB na stale na klapie-obecnie magnes na dachu. W przyszlosci moze jak sie uda wejdzie skrzynia aut 5 biegowa z tiptroniciem-obecnie fabryczna czworka. Moze jakis stozek pod maska ,albo cus jeszcze.. To by bylo na tyle ,jak cos mi jeszcze przyjdzie do glowy to dopisze ). Wyposazenie -wersja GLS.

luckyluck 
Mitsumaniak

Auto: EA5W V6 Avance '99
Wysłany: 22-01-2012, 10:36   

kubus napisał/a:
Szyby wszystkie sa juz czarne ,takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... ).

To chyba dopiero teraz masz na głowie. Ale z tymi ciemnymi szybkami rasowo się prezentuje. :twisted:

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2012, 10:41   

kubus napisał/a:
takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... )

nie dziwie się, i o ile popieram przyciemnienie szyb przednich możliwie najjaśniejszą folią, to robienie na nich smoły to proszenie się o kłopoty...

poza tym dobrze mu leży ta felga z colta.

Saqu 
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Wysłany: 23-01-2012, 11:14   

kubus napisał/a:
Szyby wszystkie sa juz czarne ,takze ta kwestie mam z glowy ( obecnie po wizycie w W-wie nie mam dowodu... )

mija się to z celem... kwestia co ile będziesz musiał sobie odbierać dowód...
jak szaleć to szaleć:
http://www.youtube.com/wa...player_embedded

emilio_09 
Mitsumaniak

Auto: Mirage
Wysłany: 23-01-2012, 12:06   

świetna jest ta felga, strasznie mi się podoba to zestawienie, w końcu coś innego

kubus 
Mitsumaniak

Auto: Ex - Galant ; S-Max
Wysłany: 23-01-2012, 20:59   

Derpin napisał/a:
nie dziwie się, i o ile popieram przyciemnienie szyb przednich możliwie najjaśniejszą folią, to robienie na nich smoły to proszenie się o kłopoty...

Derpin , przod nie jest zrobiony na smole jest jasniejszy od tylu :D

Saqu napisał/a:
mija się to z celem... kwestia co ile będziesz musiał sobie odbierać dowód...

Saqu co sie mija z celem ? dowod pierwszy raz mi zabrali , w P-niu i okolicy nie czepiaja sie tak do szyb..aa w Stolicy.. jedna wizyta i juz :P

emilio_09 napisał/a:
świetna jest ta felga, strasznie mi się podoba to zestawienie, w końcu coś innego
emilio_09 felgio sa do sprzedania jakby co :D

Odpowiedz do tematu