|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
turbo booster membrany |
Autor |
Wiadomość |
gw87
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 TD GLX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-11-2011, 12:13 turbo booster membrany
|
|
|
Witam czy ktoś wymieniał membrany i oringi w turbo boosterze? w wężyku od boostera do turbo zbiera mi się ropa więc nadają sie do wymiany i moje pytanie czy będą pasowały takie od mondeo w sumie pompa też lucas;
-membrany cienkie, delikatne, grubości kartki papieru, z ledwo widocznymi przetłoczeniami to membrany do nowszego silnika, 1.8TD 90KM czyli z MDO drugiej generacji. ?
--podaje w linku membrany niby pisze ze mają byc ale jezeli ktos wymienial ma jakas stonę z ktorej mozna kupic i są solidne a nie ze za chwile znowu pękną.. proszę o linka
http://allegro.pl/zestaw-...1919650495.html |
|
|
|
 |
carisma1 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-11-2011, 14:47 membrany w lucasie
|
|
|
Witam, ja użyłem tych membran i było dobrze, jeździłem jakieś pół roku, potem wstawiłem nowa pompę więc nie wiem jak długo dałyby radę te membrany. |
|
|
|
 |
|
|