|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] wstawienie czujnika od średniego spalania |
Autor |
Wiadomość |
arbeiht
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-12-2011, 21:28 [Cari 1.6] wstawienie czujnika od średniego spalania
|
|
|
Mam samochód który niepokazuje średniego spalania. Czy jest mozliwośc aktywowania tego czy tez wstawienia jakiegos czujnika żeby pokazywało spalanie? |
|
|
|
 |
M@teusz607
Forumowicz M@teusz607
Auto: Honda Accord CL7 2.0 i-VTEC
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lut 2010 Posty: 198 Skąd: Radzyń Podlaski
|
Wysłany: 01-12-2011, 22:24
|
|
|
podpinam się pod temat
http://allegro.pl/plytka-...1958775260.html
ma ktoś coś takiego? ja może i bym założył ale do spalania trzeba znać prędkość samochodu a nawet evoscan jej nie pokazuje co mnie właśnie tak zastanawia. |
|
|
|
 |
lukaszpl
Mitsumaniak ..::Grim Reaper::..

Auto: Carisma GDI LX
|
Wysłany: 01-12-2011, 22:34
|
|
|
Chyba nie, średnie spalanie oblicza komputer. Jeżeli masz wyświetlacz pod szybkosciomierzem, albo na środkowej konsoli to musisz doczytać jak przełączać jego funkcje. W wersji przed liftem i wyświetlaczem pod prędkościomierzem jest pśtyczek po lewej stronie, wystarczy go wcisnąć, jak przytrzymasz to zerujesz spalanie albo przebieg w zalezności co jest aktualnie na wyświetlaczu. |
_________________ Carisma GDI LX '98 125KM - srebrna strzała
Colt GLXi 1.6 16V '95 113KM - biały miś R.I.P.
 |
|
|
|
 |
|
|