|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nowy Lancer - lato 2007 |
Autor |
Wiadomość |
Draghu [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2006, 00:37 Nowy Lancer - lato 2007
|
|
|
kupuje tutaj (na wyspach) Auto Express I w najnowszym pokazali zdjecia najnowszego Lancera. niestety malo widac bo duza czesc karoserii zaslania naciagniety material skoropodobny. niemniej jednak - dobra wiadomosc - nowy cywilny Lancer bedzie wygladal podobnie do prototypu Evo X I zapowiada sie nieziemsko.
Postaram sie zrobic foty I wrzucuc je na forum w najblizszym czasie.
Evo X zapowiedzieli tez na lato 2007. cieszy mnie, ze Mitsubishi wraca do agresywnego wygladu.
[ Dodano: 21-07-2006, 02:02 ]
Teraz juz na spokojnie. Najwazniejsze info z artykulu.
Podobno ma byc produkowany w wersjii 4 I 5 drzwiowej. Niby nie maja w planach produkcji kombi czy 3drzwiowego dlatego, ze Mitsubishi uwaza, ze te 2 wersje beda sie najlepiej sprzedawac. Pozyjemy zobaczymy. Na rynku ma sie pojawic w lipcu 2007. Evo X wejdzie 3 miesiace pozniej. Cywilny Lancer bedzie tez w wersji Ralliart. Co do samego Evo to bedzie napedzany tym samym serduchem - tyle, ze podstawowa wersja zaczynac bedzie sie od 300 km.
Postaram sie powklejac zdjecia jutro (w sumie to juz dzisiaj)
Juz zaczynam zbierac kaske - nie wiem kiedy go kupie ale taki mam plan ;P
Pomarzyc mozna.... |
|
|
|
 |
eMBe [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2006, 08:32
|
|
|
http://www.avtorif.ru/#/info/autoNews?1051.119=367
To co zauwazyłem w tym linku to, że nowy Lancer Evo X ma się pojawić w 2008 roku, co by mnie zmartwiło. Póki co Rosjanie mieli dobre informacje, bo w końcu tam Lancer to najpopularniejszy kompakt.
Może wersja cywilna będzie w 2007r?, ale to byłaby zbyt duża różnica czasowa. |
|
|
|
 |
Draghu [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2006, 16:27
|
|
|
Oo dokladnie te dwa zdjecia sa w Auto Express wiec nie bede musial robic fotek. Wg AE to jest wlasnie cywilny Lancer w "ukryciu" |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 7812 Skąd: Olsztyn
|
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Sie 2005 Posty: 1620 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 21-07-2006, 18:14
|
|
|
Cezar napisał/a: | Ciekawe jakie beda ceny?
Moze pozytywnie nas zaskocza |
buhaha, to powinno byc w "Troche humoru nie zaszkodzi" z opisem hicior tygodnia
a tak wracajac do tematu, to fajnie by bylo gdyby Lancernik X nie odbiegal zbytnio od Concepta X. Wiele wskazuje na to ze nie bedzie, i to jest mile
O jednym moge zapewnic, jak ten model osiagnie wiek 5-8 lat to na pewno go kupie |
|
 |
dylirzans [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2006, 19:02
|
|
|
Pozyjemy zobaczymy, ja tam zbytnio sie nie martwie jesli chodzi o sam wyglad auta zarowno Lancerka cywilnego jak i evolucji (tu wazniejsze sa osiagi i przyczepnosc:P), martwi mnie jednak troszke to ze mitsubishi zostaje przy starej jednostce napedowej w EVO, moze by walneli jakas V, bo ta 4 cylindrowa rzedowka to troche jest juz przestazala...
300 km juz w podstawowej wersji... Hmmm to juz brzmi obiecujaco
A wracajac do wygladu to jesli EVO X nie zmnieni sie ani troche niz Concept X to chyba pasazerowie tylniej kanapy beda mieli troche ciasnej niz w poprzednich evolucjach |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 902 Skąd: Alderley Edge UK
|
Wysłany: 22-07-2006, 11:51
|
|
|
ten czarny z tymi feluniami, na mysl mi pierwsze przyszla beja serii 5 z przedostatniej genracji |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Sie 2005 Posty: 1239 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 23-07-2006, 16:09
|
|
|
Draghu, mógłbyś wkleić jednak te fotki, bo nie wiem dlaczego ale ta strona nie chce mi się otwierać. |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
Draghu [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2006, 17:36
|
|
|
raddex - jako, ze jeszcze nie mam stalego dostepu do netu - zdjecia mozesz zobaczyc tez tutaj
swoja droga - pisza tez pare ciekawych rzeczy - jak sie tak poczyta w roznych miejscach to czlowiek juz sam nie wie komu wierzyc
Ale niedlugo juz bede tutaj czesciej bo stale lacze mam juz na hhoryzoncie :] |
|
|
|
 |
|
|