|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poduszki zawieszenia skrzyni Lemforder, JPN, używany oryg.? |
Autor |
Wiadomość |
502marian
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-12-2011, 23:44 Poduszki zawieszenia skrzyni Lemforder, JPN, używany oryg.?
|
|
|
W najbliższym czasie czeka mnie wymiana obu poduszek krzyni biegów.
Jedna już padła (ta bliżej kabiny pod silnikiem) druga jest delikatnie naderwana.
Objawy to męczace wibracje na kabinie między 1700-2000 rpm.
Mam nadzięje, że diagnoza jest dobra i nie jest to wina tkwiąca w innym miejscu
Znalazłem zamiennik lemfordera na przód za kwotę ok 160 zł oraz JPN na tył za podobna cenę. Co myslicie o tych markach? Czy moze lepiej kupic uzywane oryginalne? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23634 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 09-12-2011, 09:34
|
|
|
Lemforder to bardzo dobra marka, JPN to nic szczególnego, skontakltuj się z Malikiem z Pabianic, oże będzie miał same wkłady w dobrej cenie. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Monday
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6+Galant
|
Wysłany: 12-12-2011, 09:57
|
|
|
kolego, używanych nie kupuj bo nie ma sensu. firmy jpn nie znam, ale jeśli masz lemfordera dostępnego w dobrej cenie to nie zastanawiaj się i kupuj - to firma produkująca bardzo dobre części!!! ewentualnie, jest też corteco, do Cari robią - poduszka silnika. to tak na marginesie. |
|
|
|
 |
|
|