Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2.0 1998r. Rawicz
Autor Wiadomość
PatricoWroc 
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.8 GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-12-2011, 12:04   [EAx 97-04] Galant 2.0 1998r. Rawicz

Kod:
Rok produkcji (1900 - 2100):    1998     Przebieg (km):    204000
Pojemność silnika (cm3):    1997     Moc silnika (KM):    136
Skrzynia biegów:    Manualna     Rodzaj paliwa:    Benzyna
Typ:    Sedan/Limuzyna     Liczba drzwi:    4/5
Kolor:    Niebieski     Stan:    Używany
Uszkodzony:    Nie
Wyposażenie    ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer,
Informacje dodatkowe    Bezwypadkowy, Zarejestrowany w Polsce,

MAM DO SPRZEDANIA SUPER AUTKO, CAŁY CZAS UŻYWANE. SPRZEDAJĘ BO CHCĘ ODŚWIEŻYĆ ROCZNIK. AUTKO JEST PO WYMIANIE SPRZĘGŁA, KLOCKÓW I TARCZY HAMULCOWYCH W TYLNEJ CZĘŚCI ORAZ ŚWIEC. JEST W BARDZO DOBRYM STANIE TECHNICZNYM. ŚRODEK BARDZO ZADBANY. SAMOCHÓD SPRZEDAJĘ Z OPONAMI ZIMOWYMI, RADIO(MOŻLIWOŚĆ ODTWARZANIA MP3) I LETNIE OPONKI DORZUCAM W GRATISIE. PRZEGLĄD WAŻNY DO 04.08.2012r. CENA DO NEGOCJACJI.

KONTAKT: 788 360 973

http://moto.allegro.pl/mi...1955161414.html

Co o nim sądzicie? Daleko nie mam, wydaje się być naprawdę w porządku jak za ta cenę? Ktoś może oglądał? Możecie coś o nim powiedzieć?

Ostatnio zmieniony przez fj_mike 11-12-2011, 12:35, w całości zmieniany 1 raz  

błyskawica76 
Nowy Forumowicz

Auto: EA5A
Wysłany: 06-12-2011, 13:46   

Wygląda całkiem w porządku. Tylne lewe nadkole delikatnie skorodowane. Nie masz daleko podjedź i może akurat...

PatricoWroc 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-12-2011, 14:02   

Napisałem póki co e-maila, jak gościu nie odpisze do 15 to dzwonie i pytam. Doradźcie o co pytać podczas rozmowy?

Znaczy, żeby nie było. Mniej więcej tam wiem, do tego czytałem cały temat z poradnikiem na temat kupna EA. Jednak może coś jeszcze?

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 06-12-2011, 15:04   

wygląda przyzwoicie, zwróć uwagę na tył bo nie ma go na zdjęciach, do tego tylne nadkola już do roboty, pewnie nie pierwszy raz ;) no i trzepnie w wycieraczkach mogą już nadawać się do reanimacji bo chyba nie schodzą do końca - ale to kwestia rozebrania i przesmarowania.

PatricoWroc 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-12-2011, 15:08   

Jest jeszcze parę zdjęć na aukcji. Zaraz zadzwonię i dopytam parę rzeczy i może poprosić o zdjęcia dodatkowe? Jak tak to silnika i jakie jeszcze?

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 06-12-2011, 15:12   

komora silnika, zdjęcia kielichów, dolne ranty drzwi też może pstryknąć, no i tył zdjęcie najlepiej jakoś tak centralnie, ew zdjęcia podłogi bagażnika. ale jak masz rzut beretem do jedź oglądaj bo na zdjęciach nie wszystko widać a może jeszcze coś wyjdzie w trakcie jazdy testowej.

PatricoWroc 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-12-2011, 15:34   

Dzięki za pomoc, zaraz dzwonię i dowiem się wstępnie co i jak, i w razie czego umówię się na jutro żeby go obejrzeć dokładniej.

[ Dodano: 06-12-2011, 19:20 ]
Dostałem e-maila zwrotnego:

Kod:
Witam

zdjęcie postaram sie wysłać jutro :)

srodek w stanie idealnym siedzenia nie poprzecieranie nigdy nie było palone w aucie, progi idealne, tylne nadkola jak w wiekszoszci przypadków w tym modelu posiadają nieznaczne ogniska korozji, stan lakieru jak na ten wiek samochodu uważam za dobry ( z tyłu mały odprysk na zderzaku wyślę jutro zdjęcie). Silnik pracuje równo, zalany jest półsyntetykiem. Na zimnym silniku po odpaleniu słychać delikatnie popychacze. Po rozgrzaniu silnika dźwięk ustaje. Auto jest w 100% bezwypadkowe.

pozdrawiam

Próbowałem dzwonić parę razy ale póki co nikt nie odebrał.

Co myślicie o tych popychaczach? Pewnie prędzej czy później, jak nie prędzej trzeba będzie je wymienić.
Co sądzicie? Myśleć o nim dalej czy szukać czegoś innego?

Dario1986 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5 v6 kombi 2002
Wysłany: 11-12-2011, 08:48   

U mnie wystarczyła wymiana oleju i już są cichutko.
Opel Astra 1.6 8v, 94r.
MITSUBISHI GALANT 2.0 16V, 98r.-sprzedany
MITSUBISHI GALANT 2,5 v6 2002r. kombi

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 11-12-2011, 12:32   

PatricoWroc, zdjęcia wrzucaj poprzez Imageshack, Fotosik. Nie linkuj ich z ogłoszenia, nie będą widoczne po jego wygaśnięciu.

PatricoWroc napisał/a:
Co myślicie o tych popychaczach? Pewnie prędzej czy później, jak nie prędzej trzeba będzie je wymienić.

Może się okazać, że nie wszystkie są do wymiany. W 2.0 jest to mniej czasochłonne. Poza tym masz ich tylko lub aż 16 :wink:

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Odpowiedz do tematu