|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przewód hamulcowy - skad mam wiedziec jaki kupic |
Autor |
Wiadomość |
szatan666
Forumowicz

Auto: Pajero II V6 1996
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-02-2012, 20:31 Przewód hamulcowy - skad mam wiedziec jaki kupic
|
|
|
Witam , mam przyrdzewiały przewod hamulcowy idacy nad tylnym mostem i teraz pytanie skad ja do cholery mam wiedziec gdzie takie coć kupić skoro nie wiem jak ten przewod sie nazywa albo od czego on jest itp. , czy te czesci maja jakies swoje numery czy co ? |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
|
|
|
 |
piotr-stihl
Forumowicz

Auto: mitsubishi L200
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 125 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 09-02-2012, 21:42
|
|
|
dokładnie - warsztat na wymiar dorobi - też tak miałem |
_________________ mitsubishi L 200 [ 1998 r ]
była vitara v6
http://arborysci.net/index.php |
|
|
|
 |
rico.1
Forumowicz
Auto: Pajero II 2.5TD
Pomógł: 33 razy Dołączył: 07 Lip 2008 Posty: 480 Skąd: pomorskie
|
Wysłany: 09-02-2012, 23:11
|
|
|
szatan666 napisał/a: | mam przyrdzewiały przewod hamulcowy idacy nad tylnym mostem i teraz pytanie skad ja do cholery mam wiedziec gdzie takie coć kupić | Weź elastyczną miarę w ręce i dokładnie zmierz jego długość, potem do dobrego sklepu z częściami i poproś taką długość (z lekkim zapasem),
powinni mieć od wyboru do koloru, tyle że miedziane do powyginania. A w porządnym sklepie może dostaniesz nawet takie z płytkimi końcówkami, które pasują do miśka |
|
|
|
 |
|
|