|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CS3A 1.6] Wymianę pasków |
Autor |
Wiadomość |
Daniel_A
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer MK7 CS0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-11-2021, 14:00 [CS3A 1.6] Wymianę pasków
|
|
|
Ktoś poleca sprawny serwis pod Warszawą na wymianę pasków? Mitsubishi Lancer 1,6 MK7 .. i możliwe niewielkie uszkodzenia dla mojego portfela .. Przepraszam za mój Polski .. nie jestem z okolicy, więc używam tłumacza google |
_________________ Daniel A. |
|
|
|
 |
kuba!!!
Forumowicz
Auto: Lancer 1.6 98km 2003r
Pomógł: 6 razy Dołączył: 30 Kwi 2009 Posty: 348 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 15-11-2021, 09:36
|
|
|
Marki ul pieniążka 1 Paweł Kot |
|
|
|
 |
Daniel_A
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer MK7 CS0
|
Wysłany: 22-12-2021, 12:40
|
|
|
Polecany Pan był prawdziwym profesjonalistą. Trudno jest umówić się na wizytę, usługi są zawsze przepełnione, ale to również mówi samo za siebie w imieniu ich jakości. Sprawdzali nie tylko rzeczy, które zostały wskazane do serwisu, ale ogólnie inne rzeczy i wydali zalecenia serwisowe w niektórych nie tak oczywistych, ale krytycznych kwestiach. Zachowam je do przyszłej współpracy, wielkie dzięki.
" Recommended gentleman was a true professional. It is bit tricky to get an appointment, servis is always over booked, but it also speaks for itself on behalf of their quality. They checked not only the things that were pointed for service, but other things in general and made service recommendations on some not so obvious but critical issues as well. I will keep them for future cooperation, thanks a lot." |
_________________ Daniel A. |
|
|
|
 |
Tygr
Forumowicz

Auto: Lancer 2004 LPG
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2016 Posty: 245 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 26-12-2021, 00:58