Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant Avance 2.5V6, 2001r, kombi, Czaple
Autor Wiadomość
bonio
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2011, 18:31   [EAx 97-04] Galant Avance 2.5V6, 2001r, kombi, Czaple

Witajcie.
mam zamiar zmienić mojego Lancerka na coś młodszego , stawiam na Lancera kombi 2.0 po 2006 roku, ale na razie nic ciekawego nie trafiłem.
Wczoraj rzucił mi się w oko ten galant/ zawsze o takim marzyłem/, co o nim sądzicie, opinie

http://otomoto.pl/mitsubi...-C22106873.html
Pozdrawiam serdecznie
Cena (brutto):15 300 PLN / 3 407 EUR do negocjacji, wystawiam fakturę VAT,
Finanse:
Chcesz kupić ten samochód? rata 364 zł

Typ:Kombi
Wersja:VI
Rok produkcji:2001
Data rejestracji:05/2001
Przegląd:11/2012
Przebieg w km:163 000 km
Skrzynia biegów:manualna
Moc:160 KM (118 kW)
Pojemność skokowa:2498 cm³
Rodzaj paliwa:benzyna
Kolor:czarny-metallic
Liczba drzwi:4/5
Status pojazdu sprowadzonego:sprowadzony / zarejestrowany
Kraj pochodzenia:Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:Polska

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby

Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany

Opis pojazdu:
Czarny Avance 2.5 V6 + Manualna Skrzynia biegów!

Najlepsze połączenie Galanta jakie można spotkac na rynku! Samochód świeżo sprowadzony z Niemiec, zakupiony od kobiety,w świetnym stanie.

Przy 121 077 km auto przeszło duży serwis podczas którego został wymieniony kompletny rozrząd.

Samochód w 100% bezwypadkowy,bez kombinacji,sprawdzany przeze mnie czujnikiem lakieru,oraz wprawionym okiem. miesiąc temu właścicielka zakupiła komplet nowych opon Uniroyal'a 215/45/17-koszt w Niemczech 620 euro. Przebieg samochodu potwierdzony pełną książką serwisową+przeglądami TUV. Auto bogato wyposażone,posiada min. :

- Orginalne Ospojlerowanie Avance(progi,przedłużenia progów, zderzak przedni wraz z halogenami,maska,grill)

-17 calowe alufelgi z Nowymi oponami-alufelgi dedykowane do wersji Avance

-Wspomaganie kierownicy, klimatronik, ABS, centralny zamek sterowany z pilota,komplet kluczyków, skórzana kierownica,elektroniczne zegary HC, 4 poduszki powietrzne, welurowa tapicerka, bardzo dobry sprzęt grający+radio CD MP3 JVC, 4 elektryczne szyby, elektrycznie składane lusterka, podgrzewane lusterka, zagłówki, 2 podłokietniki, końcowy wydech Remus'a-Ci co mieli z takim do czynienia wiedzą,że dźwięk to poezja, tempomat, przyciemnione orginalnie szyby tył, halogeny, Silnik 2.5 V6 160PS,

Samochód Zarejestrowany w Polsce,jest już na białych tablicach,ubezpiczony,można się nim poruszac. Uważam,że jest to niebywała okazja ze względu na stan pojazdu,pełną historie serwisową. Pojazd przez cały czas GARAŻOWANY !! Brak elementów lakierowanych,szpachlowanych itd.! orginalny stan.

Komplet kół zimowych w bardzo dobrym stanie Gratis!

UWAGA!! Jeżeli poszukujecie państwo Mitsubishi Galanta z lat 1997-2004 w wersji Sedan lub Kombi,to serdecznie zapraszam do rozmowy telefonicznej,w swojej ofercie posiadam kilka sztuk takich samochodów, zaznaczam iż są one w Najlepszych wersjach tj. AVANCE, SPORT, ELEGANCE. Posiadam duże doświadczenie jeżeli chodzi o Mitsubishi Galanty. Na zakupione u mnie auta wystawiam Fakture Vat z gwarancją pochodzenia,oraz gwarancją orginalnego stanu zakupionego pojazdu.

Kontakt tel. 692964520

Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska, Czaple (woj. lubuskie)

Ostatnio zmieniony przez bonio 19-12-2011, 21:38, w całości zmieniany 2 razy  

szklarz 
Mitsumaniak

Auto: AVANCE EA5A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-12-2011, 20:08   

Po pierwsze przeedytuj temat bo Cię zaraz moderator ścignie :) Co do auta to prezentuje się w porządku na zdjęciach warto jechać obejrzeć. Ja kupiłem u chłopaków z Czapli i jestem bardzo zadowolony. Jeśli szukasz zadbane i pewne auto to tylko u nich. Aut maja dużo więc nie wrócisz z niczym. Aktualnie na allegro stoi od nich chyba ze 4 auta. A tym aucie baaaardzo dużym plusem jest cena - jak za Avance a do tego jest już zarejestrowany w kraju więc odpadają opłaty. I jeśli jest książka serwisowa - a piszą że jest to możesz śmiało wierzyć w taki przebieg i bezwypadkowość. Jeśli nie masz daleko to jedź oglądać. Powodzenia !

1. Był 2.5 V6 A/T >>> GALardo ELEGANCE - czyli historia życia :)
2. Była - Vectra B 2.2 DTI 02' "ZENDER" - żywot zakończony 17.05.2015
3. AVANCE EA5A...

galsport98 
Nowy Forumowicz

Auto: galant sport edition 2.5 v6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-12-2011, 21:50   

witam ..
Dziwnie sie sklada bylem dzis u '' chlopakow z czapli '' jednak ich nie zastalem byli w zielonej gorze ... ale pozwolilem sobie na slalom miedzy galami na ich placu ... widok znakomity mieli ok. 10-11 gali jednak musze przyznac ze bylem na prosbe jednego z mitsumaniakow i bardziej patrzylem na sedany chociaz przypominam sobie jakies ciekawe czarne kombi w avance a wiec mozliwe ze to to - daje rade ...
Ja rowniez kupilem od nich swojego gala - 3 tyg.temu i jestem mega zadowolony... to prawda jezeli ''chlopaki'' mowia ze jest z salonu i ma ks. serwisowa to tak jest .. zreszta widac to po cenach jakie wolaja za swoje wozy tak od 7400 za auto w ktore trzeba troche zainwestowac do nawet ok. 18000 za gala w stanie igla ... a co nie mowic na galach znaja sie jak malo kto ...

Odpowiedz do tematu