|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.8 GDI] Zegarek , popielniczka |
Autor |
Wiadomość |
mitcari
Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI, galant 2.5
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 106 Skąd: Lubuskie
|
Wysłany: 06-01-2012, 13:12 [1.8 GDI] Zegarek , popielniczka
|
|
|
Witam serdecznie.
Otoz pewnego dnia dreczyl mnie zegareczek w Carismie - dzialal ale nie podswietlal sie wraz z reszta kokpitu.
W tym wypadku , sciagnalem panel srodkowy, dostalem sie do zegarka i zaroweczki. Wymienilem zarowke jednak nie przynioslo to zamierzanego efektu.
Co wiecej- po ponownym podlaczeniu zegarka - nie mam mozliwosci jego ustawienia ( godziny i minut) - przyciski tak jakby nie dzialaly.
Tak wiec udalem sie do pobliskiego zlomowiska, wyciagnalem ( sprawny) zegareczek z Carismy, kupilem i podlaczylem do swojego misia.
Bez skutku - to samo - nie swieci , nie mozna go ustawic
Gdzie tkwi problem ?
Dodam iz godzina wyswietla sie na nim , jednak nie mam mozliwosci ustawienia poprawnego czasu.
Drugie zapytanie dotyczy dolnej czesci konsoli srodkowej. Czy jest tam podswietlenie ?
Mam na mysli okolice popielniczki oraz zegarka - nie bylo tego od momentu zakupu Cari.
Moglby ktos wrzucic zdjecie jak wyglada poprawnie oswietlony panel srodkowy ?
Dziekuje i pozdrawiam
PS: Jak sie cos sypie to wszystko naraz. |
|
|
|
 |
|
|