|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Obalamy mity :) |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-09-2005, 23:05 Obalamy mity :)
|
|
|
Od dluzszczego czasu chodzi mi poglowie jedno pytanie do uzytkownikow Galanta E3. I za kazdym razem jak mam okazje zapytac to zapominam.
Otoz juz z 2 lata temu kolega palacz powiedzial mi ze w tych wlasnie galantach, jest taka opcja wyciagania powietrza (dymu) przez kratki wentylacji na zewnatrz? Prawda czy fałsz?
jednoczesnie temat ten poswiecmy na takim kwetiom. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2005, 02:23
|
|
|
nie chyba ze zamienisz plus z minusem na nagrzewnicy |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2005, 14:11
|
|
|
shovel napisał/a: | nie chyba ze zamienisz plus z minusem na nagrzewnicy |
nieglupi pomysl. zwlaszcza przydaloby sie odciaganie smrodu stop |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-09-2005, 21:42
|
|
|
buahahahaha....o to dobre jest! |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 12-09-2005, 01:11
|
|
|
przez przypadek zrobiłem tak w galancie e15... trzeba było widzieć jak wszystkie liście z kratek nawiewu spier... |
|
|
|
 |
|
|