Przesunięty przez: Hubeeert 25-01-2011, 15:14 |
wieczór kawalerski |
Autor |
Wiadomość |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 16-07-2007, 15:33 wieczór kawalerski
|
|
|
Witam
Panowie i Panie, ponieważ macie masę doświadczeń a na mnie spadł ciężar (ale chyba przyjemny ) zorganizowania wieczoru kawalerskiego to zwracam się do Was z prośbą o podsuwanie pomysłów na spędzenie tego wieczoru a w zasadzie na niespodzianki jakie można przyszykować przyszłemu młodemu Oczywiście pomijamy kwestie oklepanej striptizerki itp.
Aha, budżet zakłądam około 100 PLN/os i około 10-15 osób.
Chodzi mi i opisanie jakis pomyslów z którymi się spotkaliście. Mi się np podoba pomysł aby zamówić t-shirty dla wszystkich (koszt okolo 40 PLN/os) dla pana mlodego czerwona z nadrukiem "kawaler" a dla reszty czarne lub granatowe z nadrukiem "ochorna pana młodego". Chodzi mi po głowie też paintball ale to jest 100 PLN/os za sam paintball a gdzie jeszcze jakieś piwko wieczorową porą....
Także mile widziane wszelkie sugestie co do prezentu dla Pana młodego (gumowa lala raczej odpada...) no i ewentualnych atrakcji i niespodzianek w podanej kwocie
Aha, mlody preferuje raczej wypad na piwko w gronie kumpli. Skok na spadochronie lub bungy raczej wykluczyliśmy aby za tydzień był w stanie stawić się przed ołtarzem
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 16-07-2007, 15:56
|
|
|
edit |
Ostatnio zmieniony przez arturro 02-06-2011, 09:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1729 Skąd: wrocław/wołów
|
Wysłany: 16-07-2007, 15:58
|
|
|
złóżcie sie na psychologa i niech pogada z przyszłym młodym czy oby napewno jest pewien swojej decyzji ... na wszelkich na jakich ja byłem to było duuuużo browca no zawsze łądna pani ktora nie tylko siebie ale innych rozbierała i było kupa śmiechu...spławiki powstawały...heheh jaja jak berety...pozdrawiam |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-07-2007, 16:07
|
|
|
Dokładnie tak - dużo piwska i ładna Pani (lub Panie w zależności od posiadanego budżetu ). Temat niby obcykany i stary jak świat, ale na wieczory kawalerskie moim zdaniem najlepszy... |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-07-2007, 16:23
|
|
|
Ja mam ślub we wrześniu i powiem Wam szczerze że nie chciałbym zadnej ładnej pani, która chciała by mnie rozbierać... |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 16-07-2007, 21:13
|
|
|
maxwell61 napisał/a: | złóżcie sie na psychologa i niech pogada z przyszłym młodym czy oby napewno jest pewien swojej decyzji ... na wszelkich na jakich ja byłem to było duuuużo browca no zawsze łądna pani ktora nie tylko siebie ale innych rozbierała i było kupa śmiechu...spławiki powstawały...heheh jaja jak berety...pozdrawiam |
Stanik wiesz co...maxwell ma rację P.S. maxwel świetnie napisane
Mimo, że jest to oklepane to nic lepszego sie nie wymyśli.Nie myśl, ze jesteśmy zboczkami ale posłuchaj rady zgreda (mówię o sobie) i postaw na to |
Ostatnio zmieniony przez turek61 16-07-2007, 21:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-07-2007, 21:14
|
|
|
maxwell61 napisał/a: | złóżcie sie na psychologa i niech pogada z przyszłym młodym czy oby napewno jest pewien swojej decyzji |
Ty następny w kolejce wiec nie pękaj
Stanik jakie jest Twoje towarzycho
1. Laska i sporo alkoholu (tylko nie za wiele - )
2. Wypad po knajpach w mieście i dyskotekach.
3. Rezerwacja jednej knajpy i zabawa do rana.
4. No może wolicie np iść do filcharmoni.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 16-07-2007, 22:15
|
|
|
widzicie, cały problem jest w tym że zostałem świadkiem osoby któej praktycznie nie znam... :/ Jestem bardzo doibrym przyjacielem Panny Młodej, od podstawówki byliśmy przyjaciólmi ale Pana młodego to znam... od niedawna i w sumie niezbyt dobrze i tu sie rodzi cały problem. Ale już są wstępne pomysły, jeszcze jutro bedę kontaktował się z najbliższymi przyjaciółmi to coś ustalimy (bo wiecie, ja też nie wiem na ile te osoby mogą sobie pozwolić na zrzutkę, czy 50 PLN to już za dużo, czy np spokojnie możemy robić zrzutę po 200 albo czy w ogóle jest ktoś chętny na zrzutkę....) Po prostu chyba to nie ja powinienem organizować tą imprezę bo totalnie nie znam upodobań Pana Młodego i jego towarzystwa ale damy rade
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 16-07-2007, 22:37
|
|
|
ma być morze gorzały i piekne kobiety
proponuję Ci taki wariant: drobna rozgrzewka gdzieś w domowym zaciszu tak aby atmosferę zrobić i rozluźnić towarzycho.
potem zamówionymi (umówione w tajemnicy przed młodym dużo wcześniej na konkretną porę) lepszymi taryfami (jakieś S-klasy albo Vany) jedziecie do klubu lokalu, gdzie macie zabookowany stolik(i) gdzie karki wybiegają i otwierają Wam drzwi, a obok stolików czeka szereg laseczek gotowych obsługiwać Was przy stole.
Na stole gorzały tyle, żeby zostało, szampan dla pań, i typowo męskie żarcie (golonka, kiełbasa, ogórki, etc.) wytrzymacie góra do 2 w nocy, i tu pozostaje wybór, czy bawicie sie w lokalu do rana, czy wracacie na miejsce startu i warzywa idą spać (ew rozmawiać z klopem) a niedobitki dobiją się gorzałą. Gwarantuję, że impreza 1-sza klasa
myślę, ze góra 200 pln/łeb by wystarczyło
aa i wskazówka niestety dla Ciebie...jako, że ty zarządzaszi kierujesz wszystkim, to wypadałby abyś nie pił. Dlaczego? na kawalerskim musi być jedna osoba (znajdź jelenia) która nie pije, tak aby nikt sie nie zgubił, nic nie zginęło z rzeczy wartościowych (kasa/telefon), żeby miał oko na ogół sytuacji, no i rejestrował przebieg zdarzeń, tak aby dnia następnego nie okazało się, że nikt nie wie co sie działo, bo wszyscy mają efekt "memory reset" pamiętaj, ważne jest, aby ktoś czuwał nad wszystkim.
co do konkursów, to możecie np. młodemu zlecić, że w 10 min ma znaleźć rudą dziewczynę i ją przyprowadzić...jego sprawa jak ją przekona |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Zatoichii
Mitsumaniak Ogrodnik

Auto: Outlander III
|
Wysłany: 16-07-2007, 23:30
|
|
|
Wieczor kawalerski najlepiej spedzic blisko domu, nachlac sie i juz.
Zadnych panienek bo po co moralniak?
Wystarczy nachlac sie jak swinia, a atrakcje przyjda same, typu policja was zatrzyma za halas, ale zadnych striptizerek - bo do slubu moze nie dojsc.
Milej zabawy. |
_________________ Canon 350D + KIT 18-55mm |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 16-07-2007, 23:34
|
|
|
zrobcie jakas burde tylko tak, zeby pan mlody nie dostal po ryju wrazenia nie zapomniane |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1729 Skąd: wrocław/wołów
|
Wysłany: 17-07-2007, 00:37
|
|
|
dm17, hehe ja jeszcze troszeczke poczekam stanik zawsze jak bedzie mały brak kobietek to podjedzcie gdzieś pod jednostkę tam się wiele wałęsa .... a tak poważnie to odnośnie lasek to przecież do tego tamtego dojśc nie musi a można przebrać jakąs koleżankę w policjantkę ustawić male zamieszanie, ona niby wpada, skuwa Go i...zaczyna mu jeździć pałą policyjną wiadomo gdzie do tego niby jakiś mandacik...wszyscy udają przestraszonych a nastepnie laska take off uniform i ma kolesia skutego bezbronnego itp. a reszta to juz wasza wyobraznia i pamietaj ktoś musi nad tym panowac bo sie mała trzoda zaczyna robić i wszyscy by chcieli być w roli Pana Młodego ...pozdro |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 17-07-2007, 05:18
|
|
|
maxwell61 napisał/a: | i...zaczyna mu jeździć pałą policyjną wiadomo gdzie |
po łbie |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 17-07-2007, 11:20
|
|
|
podpowiem tylko jedna mala rzecz, bron boze nie trafcie gdzies na wieczor panienski panny mlodej(chyba ze nie tej - wtedy striptiz nie bedzie potrzebny ) czyli najlepiej sie dogadac gdzie one ida tak zeby sie omijac szerokim lukiem |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-07-2007, 14:56
|
|
|
Powiem tak: wieczory kawalerskie nawet nie stały koło imprez kobiet- laski jak maja typa tańczącego to zachowuja sie 1000000 razy gorzej niż faceci |
|
|
|
 |
|